Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doly-Com a intrat în faliment!

Autor: Maria Demetriadjoi, 31 martie, 2016

Doly-Com SRL, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa procesării de carne, cu afaceri de 140 mil. lei în 2014, a intrat în faliment la cererea administratorului judiciar după nici şase luni de la intrarea în insolvenţă la propria cerere. După valoarea cifrei de afaceri acesta, este cel mai mare faliment din industria procesării de carne, o industrie zdruncinată de mai multe insolvenţe notabile, potrivit Ziarului financiar.

 

Numărul falimentelor a fost însă mic şi a implicat doar afaceri de mai mici dimensiuni. Astfel, în faliment au mai intrat  companiile Stenyon din judeţul Giurgiu şi Caruz din Brăila, însă insolvenţa a mai lovit şi Galli Gallo, cel mai mare crescător şi pro­cesator de curcani de pe piaţa locală, Elit Cugir, Avicola Crevedia sau gru­pul Marex, format din compa­niile Marex şi Vegetal Trading.

 

Doly-Com SRL, un business antreprenorial controlat de familia Căzăcuţ, a fost afectat în ultimii ani de mai multe evenimente precum un incendiu la fabrica de lângă Bucu­reşti. Acesta nu a fost singurul inci­dent care a afectat businessul, în ace­laşi an compania ajungând în lumina reflectoarelor după ce a fost implicată în scandalul cărnii de cal. Numele companiei, până atunci o prezenţă discretă în piaţă, a apărut iniţial ca fiind unul dintre posibilii suspecţi. Ulterior, atât autorităţile de la Bucu­reşti, cât şi cele franceze au disculpat de orice posibilă vină atât Doly-com, cât şi CarmOlimp, celălalt procesator acuzat.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...