Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doly-Com a intrat în faliment!

Autor: Maria Demetriadjoi, 31 martie, 2016

Doly-Com SRL, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa procesării de carne, cu afaceri de 140 mil. lei în 2014, a intrat în faliment la cererea administratorului judiciar după nici şase luni de la intrarea în insolvenţă la propria cerere. După valoarea cifrei de afaceri acesta, este cel mai mare faliment din industria procesării de carne, o industrie zdruncinată de mai multe insolvenţe notabile, potrivit Ziarului financiar.

 

Numărul falimentelor a fost însă mic şi a implicat doar afaceri de mai mici dimensiuni. Astfel, în faliment au mai intrat  companiile Stenyon din judeţul Giurgiu şi Caruz din Brăila, însă insolvenţa a mai lovit şi Galli Gallo, cel mai mare crescător şi pro­cesator de curcani de pe piaţa locală, Elit Cugir, Avicola Crevedia sau gru­pul Marex, format din compa­niile Marex şi Vegetal Trading.

 

Doly-Com SRL, un business antreprenorial controlat de familia Căzăcuţ, a fost afectat în ultimii ani de mai multe evenimente precum un incendiu la fabrica de lângă Bucu­reşti. Acesta nu a fost singurul inci­dent care a afectat businessul, în ace­laşi an compania ajungând în lumina reflectoarelor după ce a fost implicată în scandalul cărnii de cal. Numele companiei, până atunci o prezenţă discretă în piaţă, a apărut iniţial ca fiind unul dintre posibilii suspecţi. Ulterior, atât autorităţile de la Bucu­reşti, cât şi cele franceze au disculpat de orice posibilă vină atât Doly-com, cât şi CarmOlimp, celălalt procesator acuzat.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...