Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Domnul Achim Irimescu- Ministru al Agriculturii, a confirmat participarea la Meat & Milk 2016

Autor: Ilie Stoianluni, 9 mai, 2016

Domnul Ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care va incepe peste numai câteva zile, desfășurându-se în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Domnia Sa va fi oaspetele agenției infoGROUP, organizator al evenimentului, încă din după-amiaza zilei de 11 mai, urmând ca, în ziua de 12 mai să deschidă lucrările ședinței generale susținând comunicarea cu titlul ”Realități și soluții ale sectoarelor de carne și lapte ale României”. Ulterior acestui moment, domnul Ministru Achim Irimescu va participa și la sesiunea Liber la cuvânt, în carul căreia va răspunde întrebărilor participanților la eveniment.

 

De altfel, putem anunța cu bucurie faptul că principalele instituții ale statului responsabile de agro-industria României vor fi reprezentate la vârf, la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, aceștia urmând să dezbată, alături de cei prezenți, tema generală: ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o piață aflată în dezechilibru”. Astfel, din partea oficialităților, alături de domnul Achim Irimescu, vor fi prezenți:

 

Doamna Simona Allice Man-Director General Adj. AFIR, Doamna Maria Grapini-Europarlamentar, Doamna Dana Tănase-Director ANSVSA, Domnul Daniel Constantin-Ex-Ministru al Agriculturii, Domnul Radu Roatiș Chețan-Președinte ANSVSA, Domnul Marcel Bogdan Pandelică-Președinte ANPC, Domnul Director General Adj. Ion Mitrea-ANSVSA, Domnul Robert Chioveanu-Șef Serviciu ANSVSA și domnul Paul Anghel-Director General ANPC.

 

Desigur, principalele organizații profesionale vor fi și ele reprezentate la vârf, putând anunța pe: Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Radu Timiș-Președinte ARC, Ștefan Pădure-Președinte APAR, Claudiu Frânc-Președinte FCBR și Ioan Ladoși-Președinte APCPR.

 

Așadar, gândind și la participarea celor mai mari companii din România care activează în Industriile de carne și lapte, la consistenta participare internațională, la ocuparea în totalitate a standurilor B2B-Expo, la vizitat de documentare care va fi efectuată la Ferma Oxville, de îngrășare a tăurașilor, la numeroasele asociații și cooperative de fermieri, la prezentările deosebit de interesante ale companiilor care vor fi prezente, suntem încă de pe acum convinși de succesul celei de-a V-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment susținut de Aayulex (Partener Premium), IMA Dairy & Food Gmbh și Net Brinel (Parteneri Gold), Tetra Pak și Linde Gas (parteneri Silver), precum și de numeroși alți parteneri.

Subliniem faptul că lucrările evenimentului vor începe joi, 12 mai, ora 9!

 

Celor care și-au anunțat prezența, le transmitem bucuroși: Ne vedem la Meat & Milk 2016!

Iar, celor care încă nu s-au hotărât, le transmitem următorul îndemn: Viitorul afacerii dumneavoastră se conturează ACUM, la Meat & Milk 2016; Veniți, vă așteptăm cu prietenie!

 

Informații de ultimă oră despre eveniment, pe site-ul www.meeat-milk.ro.

 

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...