Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Domnul Nechita-Adrian Oros este noul Ministru al Agriculturii

Autor: meatmilkmarți, 5 noiembrie, 2019

În urma învestiturii guvernului Orban, domnul Nechita-Adrian Oros a devenit noul Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

 

Adrian Oros s-a născut la 9 iulie 1965, la Gherla, în județul Cluj. A urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară (1984-1989) și e doctor în științe medicale, domeniul medicină veterinară. De profesie este medic veterinar și deține funcția de vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România.

 

În privința activității didactice, Oros a fost asistent universitar Disciplina Patologie Medicala (1993-1999), șef de lucrări Disciplina Toxicologie (1999-2005), conferențiar universitar dr. Disciplina Toxicologie (din 2005).

 

A fost prodecan al Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca (2008-2012), iar în prezent, este profesor universitar, prorector al Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

 

Ca activitate politică, Oros este deputat PNL alfat la al doilea mandat. A fost membru PNȚCD până în 2007, iar în perioada 2009-2012 a fost președintele PNL Cluj-Napoca.

Romalimenta: În ciuda detractorilor, Industria alimentarã româneascã existã
Autor: meatmilk  /   luni, 4 noiembrie 2019

Asistãm periodic la ieşiri ale nutriţioniştilor de canapea, donând pãreri despre siguranţa sau calitatea alimentelor româneşti, emiţând ipoteze relativ la un aditiv sau la alte ingrediente, fãrã nicio bazã ştiinţificã şi trecând sub tãcere faptul cã toate sunt autorizate cu maximã stricteţe, legislaţia europeanã fiind cea...

Indagra Food: Cris-Tim anunță intrarea cu lactate în marele retail
Autor: meatmilk  /   luni, 4 noiembrie 2019

Prezentă și în acest an la târgul Indagra Food, compania Cris-Tim a anunțat noile mize pentru perioada următoare. În acest sens, domnul Radu Timiș jr. a declarat special pentru revista Meat.Milk:   ”Pentru perioada următoare, dorim să întărim brandul Matache Măcelaru, inclusiv prin mărirea gamei de produse atât de...