Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkluni, 24 septembrie, 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.

 

Absolvent al ASE Bucuresti-Facultatea de Comert, sectia Comert Exterior, în anul 1962, și activând o lungă perioadă de timp ca economist și Șef de Srvici în cadrul IC Prodexport, domnul Vârtaci a ocupat funcția de Secretar 2 al Ambasadei României la Koln-Secția Economică.

 

Ulterior anului 1990, a ocupat funcțiile de administrator și consilier al companiei Darimex, coordonând activitatea de import de masini si utilaje pentru Industria alimentara. Concomitent, a fost și Conferentiar al Facultății de Comert Exterior- Relatii Economice Internationale si al Facultății de Management din cadrul ASE, cu predarea in limba germana, susținând cursuri de Tratative si Negocieri Comerciale.

 

In cei 56 de ani de Comert Exterior activitatile domniei sale au fost foarte apropiate de practica marketing-ului international, marketing-ului de export pentru produsele alimentare romanesti si importului de masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara.

Indagra 2018: Air Liquide România își prezintă noutățile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Și în acest an, Air Liquide România este prezentă la standurile târgului Indagra, propunând companiilor din Industria alimentară românească, și nu numai, oferta specializată de gaz industrial.   Miza acestui an este Aligal, un gaz industrial conceput special pentru procesatorii din domeniu.   Air Liquide Romania...

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...