Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkluni, 24 septembrie, 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.

 

Absolvent al ASE Bucuresti-Facultatea de Comert, sectia Comert Exterior, în anul 1962, și activând o lungă perioadă de timp ca economist și Șef de Srvici în cadrul IC Prodexport, domnul Vârtaci a ocupat funcția de Secretar 2 al Ambasadei României la Koln-Secția Economică.

 

Ulterior anului 1990, a ocupat funcțiile de administrator și consilier al companiei Darimex, coordonând activitatea de import de masini si utilaje pentru Industria alimentara. Concomitent, a fost și Conferentiar al Facultății de Comert Exterior- Relatii Economice Internationale si al Facultății de Management din cadrul ASE, cu predarea in limba germana, susținând cursuri de Tratative si Negocieri Comerciale.

 

In cei 56 de ani de Comert Exterior activitatile domniei sale au fost foarte apropiate de practica marketing-ului international, marketing-ului de export pentru produsele alimentare romanesti si importului de masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara.

Concursul de rețete tradiționale din Banat ”Gustul ca patrimoniu”
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

(Comunicat) La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.   Concursul de rețete tradiționale Gustul ca patrimoniu este primul eveniment...

Kelso Consulting: Finanțarea unităților de procesare a produselor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

Fie că vrei să înființezi o fabrică nou sau să dezvolți și să modernizezi o fabrică existentă pentru procesarea produselor agricole, poti acum să obții până la 50% din valoarea investiției.    Termen de depunere a proiectelor  - 31.01.2019 Investițiile finanțate sunt pentru: -...