Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkluni, 24 septembrie, 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.

 

Absolvent al ASE Bucuresti-Facultatea de Comert, sectia Comert Exterior, în anul 1962, și activând o lungă perioadă de timp ca economist și Șef de Srvici în cadrul IC Prodexport, domnul Vârtaci a ocupat funcția de Secretar 2 al Ambasadei României la Koln-Secția Economică.

 

Ulterior anului 1990, a ocupat funcțiile de administrator și consilier al companiei Darimex, coordonând activitatea de import de masini si utilaje pentru Industria alimentara. Concomitent, a fost și Conferentiar al Facultății de Comert Exterior- Relatii Economice Internationale si al Facultății de Management din cadrul ASE, cu predarea in limba germana, susținând cursuri de Tratative si Negocieri Comerciale.

 

In cei 56 de ani de Comert Exterior activitatile domniei sale au fost foarte apropiate de practica marketing-ului international, marketing-ului de export pentru produsele alimentare romanesti si importului de masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara.

Industria de frig va trebui să se adaptateze cerințelor de mediului
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană a luat măsuri pentru protejarea climei și reducerea gazelor cu efect de seră, astfel încât, pănă în 2030, să se reducă emisiile de gaze cu efect de sera cu două treimi față de nivelurile din 2014.   În septembrie anul trecut, a fost adoptat amendamentul Kigali la Protocolul de la Montreal,...

Indagra 2018: Air Liquide România își prezintă noutățile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Și în acest an, Air Liquide România este prezentă la standurile târgului Indagra, propunând companiilor din Industria alimentară românească, și nu numai, oferta specializată de gaz industrial.   Miza acestui an este Aligal, un gaz industrial conceput special pentru procesatorii din domeniu.   Air Liquide Romania...