Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco a confirmat prezența la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 15 aprilie, 2016

Firma brașoveană Doripesco a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Recunoscută pentru calitatea produselor sale din pește, compania Doripesco face toate diligențele pentru certificarea europeană a produsului Novac afumat. Dar, în ultima perioadă, activitatea firmei s-a diversificat, prin lansarea liniei de afaceri din domeniul apelor de izvor dar și a afacerilor cu suine.

 

Astfel, Armonia este un produs nou pe piața românească, născut din dorința și nevoia societății în ansamblul ei, de a-și găsi echilibrul și calmul interior,  de a se reîntoarce la natură și puritate. Corpul uman reprezintă 70% apă, de unde rezultă importanța consumului unei ape care te face să te simți împăcat cu tine insuți, într-o perfectă armonie cu propriul corp și suflet, redându-ți echilibrul și calmul interior. Calitatea și puritatea apei Armonia iți oferă, probabil, tot ceea ce ai nevoie pentru o zi plină de energie, sănătate, frumusețe, echilibru spiritual și liniște interioară.

 

Zona de proveniență a apei Armonia este reprezentată de izvorul Valea Bogății, aflat în zona Pădurea Bogății, județul Brașov. Cadrul natural al acestei zone este mirific, parcă rupt din basmele copilăriei, o rezervație naturală de tip faunistic, floristic și geologic, care se află în partea centrală a munților Perșani, pe teritoriul nord-estic al județului Brașov. Pădurea Bogății reprezintă o zonă cu pășuni, dar și una din cele mai importante păduri de foioase din țară, cu o alcătuire predominantă de fag, gorun și carpen.

 

Principiul de bază, care stă la baza companiei Doripesco, este reprezentat de calitatea produselor și serviciilor. Susținem un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată, naturalețea și calitatea produselor fiind principala noastră carte de vizită.

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...