Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Doripesco a obținut Certificatul de Protecție Națională pentru Novac afumat din Țara Bârsei

Autor: Meat MIlkluni, 4 noiembrie, 2013

Cu ocazia participării la Indagra, în cadru festiv, domnul secretar de stat Achim Irimescu a oferit companiei Doripesco Certificatul de Protecție Națională pentru produsul Novac afumat din Țara Bârsei. Momentul a fost consemnat în cadrul unui simpozion în care s-a dezbătut problematica produselor tradiționale.

dori fdcm2La eveniment, Doripesco a fost reprezentată de doamna Ruxandra Coc, Director de Dezvoltare, aceea care, în fața asistenței, a prezentat drumul parcurs de companie, dar și etapele parcurse și eforturile depuse pentru obținerea acestei Certificări.

catsÎn ultimul timp, firma Doripesco s-a evidențiat drept una dintre cele mai dinamice jucătoare în domeniul producției de produse din pește, marca devenind o garanție incontestabilă a calității.

Doripesco este o societate comercială cu capital integral privat înfiinţată în anul 1998, sediul administrativ fiind în localitatea Hălchiu, judeţul Braşov.

Dintre domeniile de activitate ale companiei putem aminti:

1. Piscicultură
Doripesco deţine:

  • 2 ferme piscicole de crap, care totalizează o suprafaţă de cca.320 ha luciu de apă;
  • 1 fermă de sturioni (nisetru);
  • 1 păstrăvărie;
  • secţie de procesare peşte prin intermediul căreia Doripesco oferă clienţilor produse din peşte 100% naturale, după reţete de zeci de ani, atestate ca produse tradiţionale.
  • utilaje pentru întreţinerea amenajărilor piscicole;
  • 7 magazine pentru vânzarea peştelui şi a preparatelor din peşte.

 

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...