Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco a organizat „Cupa EU & PRIETENUL MEU”

Autor: Ilie Stoianluni, 19 august, 2013

Doripesco a organizat în perioada 17-18 august 2013, prima ediţie a concursului de pescuit „Cupa EU & PRIETENUL MEU”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu. Chiar dacă acest concurs dedicat prieteniilor, a fost creat ca o variantă pentru cupa „ SOŢ & SOŢIE”, am fost plăcut surprinşi să identificăm printre echipe faptul că cel mai bun prieten poate însemna soţia, fiul, fratele, colegul de servici, sau vechiul prieten din copilărie. La startul concursului au luat parte 24 de echipe (fiecare echipă formată din 2 concurenţi prieteni), aceştia fiind din: Braşov, Bucureşti, Brăila, Harghita, Covasna, Mureş.

Competiţia a început sâmbătă la ora 08:30 şi s-a încheiat duminică la ora 10:00. Concurenţii au fost nevoiţi să-şi dovedească măiestria şi experienţa de pescari profesionişti, adaptându-şi strategia şi la condiţiile meteo, ziua de sâmbătă fiind puţin mai răcoroasă, mai ales în timpul dimineţii, în timp ce ziua de duminică a fost una caniculară. În total, s-au prins 1506 peşti, 5015.32 kg, media fiind de 3.33 kg. Clasamentul final a fost următorul:

– Locul I: BUTA DRAGOS & COMAN LUCIAN – 397.90 kg

– Locul II: MARCU FLORIN & CIOACA BOGDAN – 391,58 kg           

– Locul III: ROMAN FELIX & COJOCARU MIRCEA – 364,59 kg

– Captură: GANEA VALENTIN & CRISTIAN MIHALCEA – 12,63 kg

Alături de echipa Doripesco au fost și sponsorii acestui concurs: Tata Niţu şi Amigo Intercost. Mulţumim şi echipei din Brăila (Bacain Gigi şi Raileanu Florin), care au asigurat desertul concurenţilor: pepeni răcoritori şi delicioşi.    

„Sperăm ca acest concurs să devină o tradiţie a bălţii 4 a Complexului Piscicol Doripesco, în acest fel completând lista concursurilor tematice, dedicate familiilor şi prietenilor. Scopul nostru este acela de a-i face pe cei dragi pescarilor să îi înţeleagă şi să le împărtăşească pasiunea şi satisfacţia unui drill.” (Ruxandra Coc – Director Dezvoltare SC Doripesco SA)

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2012, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat un nou record naţional şi mondial, de 24.744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. La o altă competiţie tot de 96 de ore, locul I a capturat 2.276,91 kg/96 de ore, înregistrându-se un nou record mondial.

Calendarul competiţional Doripesco din 2013 cuprinde aproximativ 30 de evenimente competiţionale de pescuit.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi utilizând următoarele coordonate:

Ruxandra Coc

Director Dezvoltare

Tel.: 0728 288 702, E-mail: ruxandra.coc@doripesco.ro

Alina Nistorescu

Director Marketing

Tel.: 0720 110 962, E-mail: marketing@doripesco.ro

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .   Tocmai de aceea,...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Române a Cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Intr-un moment aniversar ca acela pe care il vom sarbatori peste cateva zile, cand vom aseza cununa celor  100 de ani peste ziua de 1 decembrie, Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca viitorul industriei alimentare din Romania rezida in explorarea minutioasa a traditiilor si spiritului romanesc, adaptate provocarilor secolului...