Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco, activă la expozițiile interne și internaționale

Autor: Meat MIlkjoi, 18 februarie, 2016

(Comunicat) Compania Doripesco a participat in perioada 12 – 14 februarie, la evenimentul Fishing & Hunting Expo 2016, care s-a desfasurat in cadrul centrului expozitional ROMEXPO, din Bucuresti.

 

Societatea Doripesco s-a prezentat la Fishing & Hunting Expo, pe de-o parte cu delicioase preparate pescaresti, iar pe de alta parte prezentand una dintre cele mai importante baze piscicole din Romania. Pe parcursul celor trei zile, expozitia a fost vizitata de peste 15.000 de persoane. Numerosi vizitatori au fost prezenti si la standul Doripesco, fiind interesati de noile retete pescaresti: Salatele din icre de crap, care au 27% icre crap (unul dintre cele mai mari procente de icre de pe piata), Picanteria pescareasca, Sote din pastrav cu spanac, Fileul de pastrav cu masline, Vinegreta din pastrav, dar si Ostropelul din pastrav.

 

Toate aceste produse nu au conservanti, motiv pentru care sunt foarte sanatoase, dar si extrem de gustoase. Vizitatorii standului Doripesco s-au aratat interesati si de calendarul competitional 2016, care cuprinde peste 25 de evenimente competitionale de pescuit (concursuri nationale de Pescuit Stationar: Cupa Trabucco; concursuri de crap: cupa K Karp, Cupa Transilvania, Cupa Rezistentei; dar si alte concursuri devenite traditie: cupa Tata si Fiu, cupa Sot si Sotie, cupa Nas si Fin). Doripesco s-a remarcat in ultimii ani ca lider national in organizarea de competitii de pescuit sportiv. Balta 4 – Vadu Rosu reprezinta una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania, aici desfasurandu-se importante concursuri de pescuit sportiv. In anul 2012, pe balta numarul 4 de la Vadu Rosu s-a inregistrat un nou record national si mondial, de 24.744,80 kg peste prinse de 24 de echipe, in 96 de ore.
In perioada 14 – 16 februarie, compania Doripesco a fost prezenta si in Bremen – Germania, la expozitia Fish International. In cadrul acestui eveniment, au fost prezenti expozanti din domeniul agriculturii, produselor alimentare si bauturilor. Scopul vizitei a fost reprezentat de dezvoltarea de noi parteneriate pe plan extern, dar si analiza pietei, in vederea cresterii portofoliului de produse.
„Compania Doripesco incurajeaza o alimentatie responsabila, iar pestele a fost si ramane o sursa de sanatate. In prezent, compania Doripesco detine in portofoliul sau peste 50 de produse pescaresti, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din peste afumat, specialitati pescaresti, dar si produse congelate. Doripesco este furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi in: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan). In plus, anul 2015 a adus companiei Doripesco si prezenta pe pietele externe (Franta, Germania, Italia si Anglia).” (Ruxandra Coc – Director Dezvoltare)

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...