Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco adună copcarii la concurs

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 20 februarie, 2013

Doripesco organizează sâmbătă, 23 februarie 2013, începând cu ora 9.00, la complexul piscicol de la Vadu Roşu – Rotbav, concursul de pescuit „O copcă, un vin fiert, eu şi un răpitor”, ediţia a şasea.

Pentru această ediţie s-au înscris deja peste 30 de concurenţi din întreaga ţară, care sunt pregătiţi să învingă frigul şi zăpada de afară, pentru a petrece o zi superbă la pescuit de răpitor pe balta nr. 2-3 a Complexului Piscicol Doripesco – Vadu Roşu.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2012, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat recordul mondial şi naţional, de 24744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. La o altă competiţie tot de 96 ore, locul I a capturat 2276,91 kg de peşte, înregistrându-se un nou record mondial.

Calendarul competiţional Doripesco din 2013 cuprinde peste 20 de evenimente competiţionale de pescuit. În speranţa că veţi găsi disponibilitate pentru a participa la acest eveniment,

Alina Nistorescu,

Director Marketing

Tel.: 0720 110 962

marketing@doripesco.ro

 

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...