Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco a participat la Târgul Aventuri la pescuit și vânătoare

Autor: Meat MIlkmarți, 18 martie, 2014

Doripesco a participat în perioada 13-16 martie 2014, la Târgul „Aventuri la pescuit și vânătoare”, Bucureşti. Acesta a găzduit în acest an, peste 45 de expozanți, atât din domeniul pescuitului, cât și al vânătorii. Târgul „Aventuri la pescuit și vânătoare” a ocupat o suprafaţă de peste 3000 de metri pătraţi.

Vedeta standului Doripesco a fost produsul Varză călită cu pește, un produs nou, unic pe piața românească, ușor picant, care a cucerit imediat gusturile consumatorilor. Acesta este delicios de consumat și rece. În plus, vizitatorii au fost întâmpinaţi la standul Doripesco şi cu cea de-a doua gamă de produse, Pescăria din Transilvania – Doripesco. Aceasta este destinată tuturor consumatorilor care doresc să savureze noi reţete pescăreşti, în cadrul cărora folosim pește de primă prospețime provenit din Delta din Carpați. Această gamă vine ca o noutate pe piaţa românească, cuprinzând atât produse tartinabile, cât şi produse cu delicioase sosuri, pe care clienţii le pot consuma direct, sau încălzite: Aperitiv din peşte cu castraveţi, Zacuscă pescărească, Paprikaş pescăresc, Chifteluţe pescăreşti, Salată pescărească în sos tomat, Salată de icre pescărească simplă şi cu ceapă. Foarte mulți vizitatori au fost atrași de mititeii pescărești, chifteluțele pescărești, dar și de crapul și păstrăvul la grătar, care au devenit cunoscute și dorite la toate târgurile la care suntem prezenți.

Vizitatorii târgului au fost interesați și de calendarul competițional al bălții 4, care cuprinde peste 20 de competiții de pescuit sportiv, dedicate atât pescarilor profesioniști, cât și celor care vor să vină cu familia și să petreacă o zi liniștită la Doripesco:

– 05 Aprilie – Cupa Presei

– 12 Aprilie – Cupa Eu şi prietenul meu, Ed. a II-a

– 26 Aprilie – Cupa de primavara a Transilvaniei, Ed. a V-a

– 03 Mai – Cupa SOT & SOTIE, Ed. a V-a

– 05 – 09 Mai – Cupa KKarp

– 14 – 17 Mai – Cupa SipCarp, Ed. a IV-a

– 18 – 20 Mai – Cupa Rezistentei

– 23 – 25 Mai – Cupa RTR SPORT la PESCUIT

– 01 Iunie – Cupa DORIPESCO JUNIOR

– 06 – 08 Iunie – Cupa APULUM

– 10 – 13 Iunie – Cupa GABI VITEZA

– 14 Iunie – Cupa Tata & Fiu

– 19 – 22 Iunie – Cupa Targu Mures (posibil concurs)

– 27 – 29 Iunie – Cupa Trabucco

– 05 Iulie – Cupa Transilvaniei, Ed. a VI-a

– 15 – 18 Iulie – Cupa ANACONDA

– 19 – 20 Iulie – Cupa Feeder

– 02 August – Cupa Transilvaniei, Ed. a VII-a

– 12 – 14 Septembrie – Cupa Autototal

– 20 Septembrie – Cupa Nas & Fin

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider național în organizarea de competiții de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roșu oferă atât bălți de pescuit în sistem tradițional, cât și bălți destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2012, pe balta 4 de la Vadu Roșu s-a înregistrat un nou record național și mondial, de 24.744,80 kg pește prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. Locul I a capturat 2.011,40 kg/96 de ore.

„Dorinţa noastră este să dezvoltăm un ALTFEL de turism, prin promovarea naturii, deoarece Delta din Carpaţi – Doripesco reprezintă o arie naturală protejată, sit Natura 2000 şi Sit Ramsar. Complexele piscicole aflate în custodia Doripesco prezintă avantaje deosebite nu doar pentru acvacultură, ci şi pentru turism, Doripesco oferindu-le clienţilor trei unităţi turistice şi posibilitatea practicării unor activităţi de agrement, precum: pescuitul sportiv, birdwatching şi vânătoare. Contextul actual ne obligă să fim responsabili în privinţa alimentaţiei, iar din acest motiv Doripesco a venit în întâmpinarea dorinţei clienţilor, prin preparatele pescăreşti pe care le pot găsi în cele trei restaurante: Complexul Turistic Doripesco, Restaurantul Casa Păstrăvarului şi Pensiunea Poiana Râşnoavei – Doripesco. Avantajele competitive ale acestor locaţii de turism sunt reprezentate de: meniul specific pescăresc cu peşte de primă prospeţime din bălţile proprii, ambianţa extraordinară determinată de peisaje naturale mirifice, precum şi activităţile de agrement oferite turiştilor: pescuit sportiv, birdwatching şi vânătoare.” (Ing. Dorin Crizbăşan – Director General S.C. Doripesco S.A.)

Pentru mai multe informaţii despre calendarul competițional, vă invităm pe site-ul nostru, www.doripesco.ro,  dar şi pe forum şi facebook, facebook.com/doripesco.brasov.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...