Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco relanseaza brandul delta din carpati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, Doripesco a relansat gama de produse Delta din Carpati Doripresco, care beneficiaza cum de ambalaje si retete noi.

Schimbarea majora se refera in primul rand la ambalaje. Am incercat sa oferim consumatorilor ambalaje pe masura calitatii produselor noastre.

Astfel, pentru produsele tartinabile, salata de icre si pasta de peste am optat pentru un ambalaj premium de tip K3 care sa schimbe imaginea la raft si sa pozitioneze produsele pe un nivel superior concurentei, a declarat Horia Moasa, Director Marketing Doripresco.

Pe langa schimbarea de ambalaj, produsele Delta din Carpati Doripesco au fost imbunatatite la nivel de retete: Strategia companiei noastre este de a pastra linia produselor traditionale.

Avem deja atestat pentru sase produse – salata de icre de crap, pastravul afumat, pastravul ardelenesc, batogul de novac, rulada pastravarului si novacul afumat din Tara Barsei – iar pentru unul dintre ele, novacul afumat din Tara Barsei, suntem la un nivel avansat cu procedura de obtinere a Denumirii de Origine Protejata.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...