Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Doripesco relanseaza brandul delta din carpati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, Doripesco a relansat gama de produse Delta din Carpati Doripresco, care beneficiaza cum de ambalaje si retete noi.

Schimbarea majora se refera in primul rand la ambalaje. Am incercat sa oferim consumatorilor ambalaje pe masura calitatii produselor noastre.

Astfel, pentru produsele tartinabile, salata de icre si pasta de peste am optat pentru un ambalaj premium de tip K3 care sa schimbe imaginea la raft si sa pozitioneze produsele pe un nivel superior concurentei, a declarat Horia Moasa, Director Marketing Doripresco.

Pe langa schimbarea de ambalaj, produsele Delta din Carpati Doripesco au fost imbunatatite la nivel de retete: Strategia companiei noastre este de a pastra linia produselor traditionale.

Avem deja atestat pentru sase produse – salata de icre de crap, pastravul afumat, pastravul ardelenesc, batogul de novac, rulada pastravarului si novacul afumat din Tara Barsei – iar pentru unul dintre ele, novacul afumat din Tara Barsei, suntem la un nivel avansat cu procedura de obtinere a Denumirii de Origine Protejata.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...