Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doripesco relanseaza brandul delta din carpati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, Doripesco a relansat gama de produse Delta din Carpati Doripresco, care beneficiaza cum de ambalaje si retete noi.

Schimbarea majora se refera in primul rand la ambalaje. Am incercat sa oferim consumatorilor ambalaje pe masura calitatii produselor noastre.

Astfel, pentru produsele tartinabile, salata de icre si pasta de peste am optat pentru un ambalaj premium de tip K3 care sa schimbe imaginea la raft si sa pozitioneze produsele pe un nivel superior concurentei, a declarat Horia Moasa, Director Marketing Doripresco.

Pe langa schimbarea de ambalaj, produsele Delta din Carpati Doripesco au fost imbunatatite la nivel de retete: Strategia companiei noastre este de a pastra linia produselor traditionale.

Avem deja atestat pentru sase produse – salata de icre de crap, pastravul afumat, pastravul ardelenesc, batogul de novac, rulada pastravarului si novacul afumat din Tara Barsei – iar pentru unul dintre ele, novacul afumat din Tara Barsei, suntem la un nivel avansat cu procedura de obtinere a Denumirii de Origine Protejata.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...