Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Două noi magazine Carrefour Express

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 noiembrie, 2013

Doua noi magazine de proximitate, Zeno din Bucuresti si Cosmo din Stefanestii de Jos, operate in regim de franciza au intrat recent in franciza Express, reteaua ajungand astfel la 46 de magazine (38 in Bucuresti si Ilfov si  8 unitati in orasul Brasov).

Astfel, prin colaborarea cu Longintrade a fost inaugurat Express Zeno in Bucuresti, cu o suprafata de 100 de metri patrati, iar prin colaborarea cu T&T Food, a fost deschis Express Cosmo.  Magazinul din Stefanestii de Jos are o suprafata de 700 de metri patrati si o sortimentatie de 10.000 de produse, fiind unul dintre cele mai mari magazine din reteaua Express, noteaza Magazin progresiv.

„Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...