Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Doua noi produse de post, in portofoliul agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din acest an, Agricola Bacau si-a imbogatit portofoliul de produse de post pre-gatite cu doua sortimente, ambalate la tavita: snitel vegetal si burger cu porumb, se arata intr-un comunicat al companiei.

Produsele tip ready-meal vegetale sunt comercializate de la finalul anului trecut sub marca Agricola Bacau, majoritatea fiind ambalate in cutie cartonata personalizata, cu un fundal verde. Ne asteptam ca vanzarile de astfel de produse sa creasca in perioada Postului Pastelui 2011 cu 20-30% fata de perioada similara din 2010, declara Sorana Ciutacu, Directorul de Vanzari Europrod SA, companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacau.

Noutatile din acest an, snitel vegetal – cu soia si legume proaspete -, respectiv burger cu porumb – primul produs vegetal fara soia de pe piata – sunt comercializate in stare refrigerata, ambalate la tavita, la un pret mediu de 9 lei/kg.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...