Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doua noi produse de post, in portofoliul agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din acest an, Agricola Bacau si-a imbogatit portofoliul de produse de post pre-gatite cu doua sortimente, ambalate la tavita: snitel vegetal si burger cu porumb, se arata intr-un comunicat al companiei.

Produsele tip ready-meal vegetale sunt comercializate de la finalul anului trecut sub marca Agricola Bacau, majoritatea fiind ambalate in cutie cartonata personalizata, cu un fundal verde. Ne asteptam ca vanzarile de astfel de produse sa creasca in perioada Postului Pastelui 2011 cu 20-30% fata de perioada similara din 2010, declara Sorana Ciutacu, Directorul de Vanzari Europrod SA, companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacau.

Noutatile din acest an, snitel vegetal – cu soia si legume proaspete -, respectiv burger cu porumb – primul produs vegetal fara soia de pe piata – sunt comercializate in stare refrigerata, ambalate la tavita, la un pret mediu de 9 lei/kg.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...