Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doua noi produse de post, in portofoliul agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din acest an, Agricola Bacau si-a imbogatit portofoliul de produse de post pre-gatite cu doua sortimente, ambalate la tavita: snitel vegetal si burger cu porumb, se arata intr-un comunicat al companiei.

Produsele tip ready-meal vegetale sunt comercializate de la finalul anului trecut sub marca Agricola Bacau, majoritatea fiind ambalate in cutie cartonata personalizata, cu un fundal verde. Ne asteptam ca vanzarile de astfel de produse sa creasca in perioada Postului Pastelui 2011 cu 20-30% fata de perioada similara din 2010, declara Sorana Ciutacu, Directorul de Vanzari Europrod SA, companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacau.

Noutatile din acest an, snitel vegetal – cu soia si legume proaspete -, respectiv burger cu porumb – primul produs vegetal fara soia de pe piata – sunt comercializate in stare refrigerata, ambalate la tavita, la un pret mediu de 9 lei/kg.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...