Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Două tone de carne, confiscate dintr-un depozit clandestin

Autor: Meat MIlkvineri, 17 ianuarie, 2014

Peste două tone de carne de pui depozitată în apropierea gunoaielor au fost descoperite, în această dimineaţă, de poliţiştii bucureşteni într-un depozit clandestin din sectorul 6 al Capitalei, situat în incinta fostei fabrici APACA. Carnea, expirată şi “procesată”, era cât pe ce să ajungă în magazinele din Bucureşti.

În faţa camerelor de filmat, proprietarul depozitului, un cetăţean libanez, a devenit violent: “Ai descoperit mari probleme la mine? Mergi să vezi hoţii care fură ţara”, a strigat acesta.

Poliţiştii de la Servicul Antifraudă au verificat depozitul din Cartierul Militari, după ce au primit informaţii conform cărora carnea era ţinută în condiţii improprii.

Lăzile cu produse erau pe jos, nu erau depozitate în vitrine frigorifice, iar detergenţii se aflau în apropierea cărnii. Patronul depozitului se aproviziona noaptea. Cumpăra carne din mai multe zone ale ţării după care o procesa în depozitul său. Tot noaptea o şi distribuia către restaurante şi magazine de cartier din Bucureşti. Inspectorii sanitari au confiscat toată carnea găsită. (TS)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...