Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Dr. Oetker se extinde făcând achiziţii pe piaţa românească

Autor: meatmilkluni, 9 septembrie, 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dr. Oetker RO SRL a preluat compania Rimco SRL și, implicit, compania Panovia Prod SA.

 

Dr. Oetker RO SRL face parte din grupul german Oetker și activează în domeniul producției și comercializării de produse alimentare (ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, pizza & snacks-uri congelate, conservanți pentru legume și fructe etc.).

 

Rimco este o firmă de tip holding care deține acțiunile companiei Panovia Prod SA, companie care se ocupă cu producerea produselor din patiserie.

 

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Pentru Sergiana în 2019, ”Aniversare și Încredere au fost cele mai prețioase cuvinte
Autor: meatmilk  /   joi, 16 ianuarie 2020

Pentru Sergiana, 2019 s-a derulat sub semnul aniversării celor 25 de ani care s-au scurs de la lansarea pe piaţă a primele preparate din carne sub marca Sergiana Poiana Mărului.   Dorinţa de a împărtăşi bucuria acestei sărbători a condus la realizarea unui calendar de  evenimente şi acţiuni aniversare care au marcat...

Doripesco a lansat „la apă” Restaurantul Corabia
Autor: meatmilk  /   joi, 19 decembrie 2019

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, a fost o zi încărcată cu emoții pentru membrii echipajului Doripesco, care au lansat „la apă” Restaurantul Corabia.   Cel mai nou restaurant Doripesco, cu o arhitectură în formă de corabie și cu o capacitate de 250 locuri, este situat pe DN13 (E60), Km. 24, în direcția Brașov -...