Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm in discutii exclusive pentru achizitionarea afacerii de culturi si enzime a cargill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza nutraingredients.com, Cargill si DSM sunt in discutii avansate care pot rezulta in achizitionarea afacerii de culturi si enzime a Cargill de catre DSM, afirma cele doua companii.

Discutiile acestea pot si nu pot rezulta in preluarea de catre Royal DSM a afacerii de culturi si enzime a Cargill, care in prezent genereaza aproximativ 45 mil. euro/an.

Daca achizitionarea afacerii Cargill va fi de succes, aceasta va fi cea de-a 8-a achizitie in domeniul nutritiei a DSM, inca din septembrie 2010 cand firma si-a anuntat strategia sa corporala DSM in miscare- conducand la o dezvoltare centrata- subliniind o deplasare spre maximizarea cresterii sustenabile si profitului.

Aceasta achizitie va fi urmatorul pas important in atingerea obiectivelor ambitioasei noastre strategii de dezvoltare a declarat Hans- Christian Ambjerg, presedintele DSM Food Specialities.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...