Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm in discutii exclusive pentru achizitionarea afacerii de culturi si enzime a cargill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza nutraingredients.com, Cargill si DSM sunt in discutii avansate care pot rezulta in achizitionarea afacerii de culturi si enzime a Cargill de catre DSM, afirma cele doua companii.

Discutiile acestea pot si nu pot rezulta in preluarea de catre Royal DSM a afacerii de culturi si enzime a Cargill, care in prezent genereaza aproximativ 45 mil. euro/an.

Daca achizitionarea afacerii Cargill va fi de succes, aceasta va fi cea de-a 8-a achizitie in domeniul nutritiei a DSM, inca din septembrie 2010 cand firma si-a anuntat strategia sa corporala DSM in miscare- conducand la o dezvoltare centrata- subliniind o deplasare spre maximizarea cresterii sustenabile si profitului.

Aceasta achizitie va fi urmatorul pas important in atingerea obiectivelor ambitioasei noastre strategii de dezvoltare a declarat Hans- Christian Ambjerg, presedintele DSM Food Specialities.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....