Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm in discutii exclusive pentru achizitionarea afacerii de culturi si enzime a cargill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza nutraingredients.com, Cargill si DSM sunt in discutii avansate care pot rezulta in achizitionarea afacerii de culturi si enzime a Cargill de catre DSM, afirma cele doua companii.

Discutiile acestea pot si nu pot rezulta in preluarea de catre Royal DSM a afacerii de culturi si enzime a Cargill, care in prezent genereaza aproximativ 45 mil. euro/an.

Daca achizitionarea afacerii Cargill va fi de succes, aceasta va fi cea de-a 8-a achizitie in domeniul nutritiei a DSM, inca din septembrie 2010 cand firma si-a anuntat strategia sa corporala DSM in miscare- conducand la o dezvoltare centrata- subliniind o deplasare spre maximizarea cresterii sustenabile si profitului.

Aceasta achizitie va fi urmatorul pas important in atingerea obiectivelor ambitioasei noastre strategii de dezvoltare a declarat Hans- Christian Ambjerg, presedintele DSM Food Specialities.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...