Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm in discutii exclusive pentru achizitionarea afacerii de culturi si enzime a cargill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza nutraingredients.com, Cargill si DSM sunt in discutii avansate care pot rezulta in achizitionarea afacerii de culturi si enzime a Cargill de catre DSM, afirma cele doua companii.

Discutiile acestea pot si nu pot rezulta in preluarea de catre Royal DSM a afacerii de culturi si enzime a Cargill, care in prezent genereaza aproximativ 45 mil. euro/an.

Daca achizitionarea afacerii Cargill va fi de succes, aceasta va fi cea de-a 8-a achizitie in domeniul nutritiei a DSM, inca din septembrie 2010 cand firma si-a anuntat strategia sa corporala DSM in miscare- conducand la o dezvoltare centrata- subliniind o deplasare spre maximizarea cresterii sustenabile si profitului.

Aceasta achizitie va fi urmatorul pas important in atingerea obiectivelor ambitioasei noastre strategii de dezvoltare a declarat Hans- Christian Ambjerg, presedintele DSM Food Specialities.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...