Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm si cargill, intelegere privind achizitionarea afacerii cu enzime si culturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Royal DSM a anuntat ca vineri, 26 oct. 2012, a ajuns la o intelegere cu Cargill pentru a achizitiona afacerea cu enzime si culturi a companiei pentru suma totala de 85 milioane de euro. Transactia este asteptata sa se incheie in urmatoarele luni.

Afacerea cu enzime si culturi a Cargill este lider global in producerea de culturi si enzime pentru industriile de lactate si carne cu productie in Wisconsin si Franta.

Piata pentru culturi si enzime este valorificata la mai mult de 1 miliard euro, crescand usor la mai mult de 5% pe an.

Combinand afacerea cu enzime si culturi a Cargill cu afacerea DSM Food Specialities va permite DSM sa lanseze cresterea vanzarilor precum sa si captureze sinergii de marimi mari in industria globala si satisfacerea clientilor, totodata insemnand capabilitati inovatoare in biotehnologie, declara compania DSM.

Hans-Christian Ambjerg, Presedintele DSM Food Specialities, a adaugat: Suntem foarte entuziasmati de aceasta oportunitate de a servi clientii nostri mai repede si cu solutii mai inovatoare. Sunt pregatiti sa primim angajatii Cargill cu marile lor cunostinte si expertize.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...