Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm si cargill, intelegere privind achizitionarea afacerii cu enzime si culturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Royal DSM a anuntat ca vineri, 26 oct. 2012, a ajuns la o intelegere cu Cargill pentru a achizitiona afacerea cu enzime si culturi a companiei pentru suma totala de 85 milioane de euro. Transactia este asteptata sa se incheie in urmatoarele luni.

Afacerea cu enzime si culturi a Cargill este lider global in producerea de culturi si enzime pentru industriile de lactate si carne cu productie in Wisconsin si Franta.

Piata pentru culturi si enzime este valorificata la mai mult de 1 miliard euro, crescand usor la mai mult de 5% pe an.

Combinand afacerea cu enzime si culturi a Cargill cu afacerea DSM Food Specialities va permite DSM sa lanseze cresterea vanzarilor precum sa si captureze sinergii de marimi mari in industria globala si satisfacerea clientilor, totodata insemnand capabilitati inovatoare in biotehnologie, declara compania DSM.

Hans-Christian Ambjerg, Presedintele DSM Food Specialities, a adaugat: Suntem foarte entuziasmati de aceasta oportunitate de a servi clientii nostri mai repede si cu solutii mai inovatoare. Sunt pregatiti sa primim angajatii Cargill cu marile lor cunostinte si expertize.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...