Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm si cargill, intelegere privind achizitionarea afacerii cu enzime si culturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Royal DSM a anuntat ca vineri, 26 oct. 2012, a ajuns la o intelegere cu Cargill pentru a achizitiona afacerea cu enzime si culturi a companiei pentru suma totala de 85 milioane de euro. Transactia este asteptata sa se incheie in urmatoarele luni.

Afacerea cu enzime si culturi a Cargill este lider global in producerea de culturi si enzime pentru industriile de lactate si carne cu productie in Wisconsin si Franta.

Piata pentru culturi si enzime este valorificata la mai mult de 1 miliard euro, crescand usor la mai mult de 5% pe an.

Combinand afacerea cu enzime si culturi a Cargill cu afacerea DSM Food Specialities va permite DSM sa lanseze cresterea vanzarilor precum sa si captureze sinergii de marimi mari in industria globala si satisfacerea clientilor, totodata insemnand capabilitati inovatoare in biotehnologie, declara compania DSM.

Hans-Christian Ambjerg, Presedintele DSM Food Specialities, a adaugat: Suntem foarte entuziasmati de aceasta oportunitate de a servi clientii nostri mai repede si cu solutii mai inovatoare. Sunt pregatiti sa primim angajatii Cargill cu marile lor cunostinte si expertize.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...