Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsm si cargill, intelegere privind achizitionarea afacerii cu enzime si culturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, Royal DSM a anuntat ca vineri, 26 oct. 2012, a ajuns la o intelegere cu Cargill pentru a achizitiona afacerea cu enzime si culturi a companiei pentru suma totala de 85 milioane de euro. Transactia este asteptata sa se incheie in urmatoarele luni.

Afacerea cu enzime si culturi a Cargill este lider global in producerea de culturi si enzime pentru industriile de lactate si carne cu productie in Wisconsin si Franta.

Piata pentru culturi si enzime este valorificata la mai mult de 1 miliard euro, crescand usor la mai mult de 5% pe an.

Combinand afacerea cu enzime si culturi a Cargill cu afacerea DSM Food Specialities va permite DSM sa lanseze cresterea vanzarilor precum sa si captureze sinergii de marimi mari in industria globala si satisfacerea clientilor, totodata insemnand capabilitati inovatoare in biotehnologie, declara compania DSM.

Hans-Christian Ambjerg, Presedintele DSM Food Specialities, a adaugat: Suntem foarte entuziasmati de aceasta oportunitate de a servi clientii nostri mai repede si cu solutii mai inovatoare. Sunt pregatiti sa primim angajatii Cargill cu marile lor cunostinte si expertize.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...