Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa arad a inchis o carmangerie clandestina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorii sanitar-veterinari aradeni au descoperit, conform cotidianului online News-Ar, ca o carmangerie a I.F. Giani isi desfasura activitatea clandestin, in localitatea Savarsin-Arad. Au fost confiscate, urmare acestui control, 331 kilograme carne de porc si vita.

Directorul DSVSA Arad, Gheorghe Ban, a comunicat ca aceasta unitate functiona clandestin, fara inregistrare sanitar-veterinara, situatie ce reprezinta pericol pentru sanatatea consumatorilor.

Starea spatiului de productie (intretinere, igiena) este total neconforma cu normele sanitar-veterinare, spatiile frigorifice erau nefunctionale si in stare deplorabila. Produsele confiscate (carne de porc si vita, preparate derivate) provin exclusiv di activitati neautorizate, a aratat directorul Gheorghe Ban.

Unitatea I.F. Giani avea si un magazin de carne, unde au fost depistate produse cu ambalaj deteriorat si neidentificate, provenite din activitatea neautorizata a carmangeriei, in cantitate de 35 kilograme. Aceste produse, denaturate si puse sub sechestru, vor fi distruse prin incinerare, administratorul unitatii urmand sa suporte cheltuiala acestei actiuni.
Activitatea unitatii a fost suspendata, fiind aplicata o amenda contraventionala in valoare de 40.000 lei. (TS)

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...