Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa bucuresti in razie la sc antrefrig expo market srl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza un comunicat de presa al DSVSA Bucuresti trimis redactiei nostre, referitor la informatiile aparute in mass-media, in data de 18.03.2012, cu privire la comercializarea de carne alterata in cadrul SC Antrefrig Expo Market SRL, precizam urmatoarele:

Inspectorii DSVSA Bucuresti au efectuat in perioada 13-15.03.2012, controlul a 65 depozite alimentare de origine animala si nonanimala din incinta SC Antrefrig Expo Market SRL, urmare neconformitatilor constatate, fiind aplicate 40 sanctiuni contraventionale, conform H.G. 984/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, in valoare totala de 70400 lei, precum si 3 Avertismente.

Totodata a fost confiscata cantitatea de 221,9 kg carne si produse din carne, pentru lipsa elementelor de identificare, produsele prezentand si modificari organoleptice.

Principalele neconformitati constatate ca urmare a controalelor efectuate de catre inspectorii DSVSA Bucuresti au fost: nerespectarea conditiilor de depozitare a produselor alimentare, neintretinerea spatiilor, utilajelor, ustensilelor de lucru, etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare, comercializarea produselor alimentare in spatii neautorizate/neinregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor.

Facem precizarea ca in saptamana 19-23 martie a.c., vor continua controale in unitati cu profil de depozitare a produselor alimentare.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...