Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa bucuresti in razie la sc antrefrig expo market srl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza un comunicat de presa al DSVSA Bucuresti trimis redactiei nostre, referitor la informatiile aparute in mass-media, in data de 18.03.2012, cu privire la comercializarea de carne alterata in cadrul SC Antrefrig Expo Market SRL, precizam urmatoarele:

Inspectorii DSVSA Bucuresti au efectuat in perioada 13-15.03.2012, controlul a 65 depozite alimentare de origine animala si nonanimala din incinta SC Antrefrig Expo Market SRL, urmare neconformitatilor constatate, fiind aplicate 40 sanctiuni contraventionale, conform H.G. 984/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, in valoare totala de 70400 lei, precum si 3 Avertismente.

Totodata a fost confiscata cantitatea de 221,9 kg carne si produse din carne, pentru lipsa elementelor de identificare, produsele prezentand si modificari organoleptice.

Principalele neconformitati constatate ca urmare a controalelor efectuate de catre inspectorii DSVSA Bucuresti au fost: nerespectarea conditiilor de depozitare a produselor alimentare, neintretinerea spatiilor, utilajelor, ustensilelor de lucru, etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare, comercializarea produselor alimentare in spatii neautorizate/neinregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor.

Facem precizarea ca in saptamana 19-23 martie a.c., vor continua controale in unitati cu profil de depozitare a produselor alimentare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...