Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa bucuresti in razie la sc antrefrig expo market srl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza un comunicat de presa al DSVSA Bucuresti trimis redactiei nostre, referitor la informatiile aparute in mass-media, in data de 18.03.2012, cu privire la comercializarea de carne alterata in cadrul SC Antrefrig Expo Market SRL, precizam urmatoarele:

Inspectorii DSVSA Bucuresti au efectuat in perioada 13-15.03.2012, controlul a 65 depozite alimentare de origine animala si nonanimala din incinta SC Antrefrig Expo Market SRL, urmare neconformitatilor constatate, fiind aplicate 40 sanctiuni contraventionale, conform H.G. 984/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, in valoare totala de 70400 lei, precum si 3 Avertismente.

Totodata a fost confiscata cantitatea de 221,9 kg carne si produse din carne, pentru lipsa elementelor de identificare, produsele prezentand si modificari organoleptice.

Principalele neconformitati constatate ca urmare a controalelor efectuate de catre inspectorii DSVSA Bucuresti au fost: nerespectarea conditiilor de depozitare a produselor alimentare, neintretinerea spatiilor, utilajelor, ustensilelor de lucru, etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare, comercializarea produselor alimentare in spatii neautorizate/neinregistrate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor.

Facem precizarea ca in saptamana 19-23 martie a.c., vor continua controale in unitati cu profil de depozitare a produselor alimentare.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...