Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Dsvsa : carnea de pui din brasov este fara probleme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Brasov au subliniat ca au sub supraveghere, conform programului, tot cese aduce in/din fermele de pui, fiind controlate toate produsele intrate in supermarketuri si nu exista probleme, existand analize recoltate de la tot ce intra in magazine.

Comunitatea locala este indemnata sa nu se alarmeze din cauza informatiilor, conform carora efectul antibioticelor umane poate sa scada dramatic dupa consumul carnii de pui tratate cu antibiotice veterinare. Din declaratiile oferite de purtatorii de cuvant ai DSVSA, puii crescuti pentru carne in fermele noastre, cat si cele importate sunt verificati permanent, fara sa fie depistate anomalitati.

Dupa ce, in urma cu o saptamana, presa germana a informat ca 90% dintre fermele de pui situate in Landul Renania inoculeaza antibiotice pasarilor, tema a facut valuri si pe piata romaneasca, rezultatele regasindu-se in scaderea vanzarilor. DSVSA Brasov incearca sa limiteze teama consumatorilor care, cu putin timp in urma, s-au aflat sub efectul informatiilor conform carora puii din exploatatiile mari sunt indopati cu hormoni. Zvonul a fost atunci infirmat de producatorii care au declarat ca folosesc, pentru dezvoltarea rapida a inaripatelor, nutreturi combinate, nicidecum hormoni. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...