Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa : carnea de pui din brasov este fara probleme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Brasov au subliniat ca au sub supraveghere, conform programului, tot cese aduce in/din fermele de pui, fiind controlate toate produsele intrate in supermarketuri si nu exista probleme, existand analize recoltate de la tot ce intra in magazine.

Comunitatea locala este indemnata sa nu se alarmeze din cauza informatiilor, conform carora efectul antibioticelor umane poate sa scada dramatic dupa consumul carnii de pui tratate cu antibiotice veterinare. Din declaratiile oferite de purtatorii de cuvant ai DSVSA, puii crescuti pentru carne in fermele noastre, cat si cele importate sunt verificati permanent, fara sa fie depistate anomalitati.

Dupa ce, in urma cu o saptamana, presa germana a informat ca 90% dintre fermele de pui situate in Landul Renania inoculeaza antibiotice pasarilor, tema a facut valuri si pe piata romaneasca, rezultatele regasindu-se in scaderea vanzarilor. DSVSA Brasov incearca sa limiteze teama consumatorilor care, cu putin timp in urma, s-au aflat sub efectul informatiilor conform carora puii din exploatatiile mari sunt indopati cu hormoni. Zvonul a fost atunci infirmat de producatorii care au declarat ca folosesc, pentru dezvoltarea rapida a inaripatelor, nutreturi combinate, nicidecum hormoni. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...