Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa galati – un director in puscarie, altul se judeca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Situatie absurda la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati. Dr. Lenuta Ichim, proaspat numita la sefia institutiei, in luna februarie 2012, a dat in judecata DSVSA Galati pentru a cere anularea unei decizii de sanctionare aplicata de catre fostul director Viorel Gheorghita.

Acesta din urma este arestat preventiv, din 2011, intr-un dosar de coruptie. Intrebarea fireasca care se pune intr-un asemenea caz este cum se poate apara Directia Sanitar Veterinara intr-un asemenea proces, atat timp cat partea adversa este chiar directorul institutiei? Gheorghita i-a suspendat dreptul de promovare in functie Lenutei Ichim, pe o perioada de trei ani din cauza ca nu si-ar fi indeplinit atributiile de serviciu.

Noului director al DSVSA Galati i s-a imputat ca nu a raspuns unei cereri de autorizare a activitatii, venite din partea firmei Alfredo Food SRL, timp de aproape sase luni de zile, in perioada iunie-noiembrie 2010.

In plus, nu a realizat nici incadrarea in functie de risc a societatii amintite, dar si a unei alte firme, Toranavis, permitand functionarea SC Alfredo Food SRL in perioada iunie-decembrie 2010 fara depunerea unor documente justificative. Fostul director sustine ca astfel DSVSA Galati a fost prejudiciata cu 500 de euro, prin neplata taxelor catre stat. Lenuta Ichim a suspendat, deocamdata, sanctiunea in justitie, reusind astfel sa ramana director al DSVSA Galati, dar procesul continua la Curtea de Apel. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...