Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa suceava intensifica actiunile de control

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare in perioada Sarbatorilor Pascale, perioada in care, in mod traditional, creste considerabil consumul de carne, vor fi intensificate actiunile de supraveghere sanitara veterinara din partea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava.

Conform cotidianului local Monitorul de Suceava, seful DSVSA, Petre Dulgheru, a anuntat ca medicii veterinari locali au in obiectiv, in aceasta perioada, spatiile destinate desfacerii carnii din piete, oboarele si targurile de animale.

Doctorul Dulgheru a declarat ca verificarile sunt efectuate in scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare si ca, pana in data de 13 aprilie, sucevenii pot sesiza, la orice ora, aspecte privind nerespectarea normelor sanitar-veterinare, la sediul DSVSA Suceava.

Directorul autoritatii sanitar-veterinare locale a subliniat ca inspectorii acestei institutii vor dispune suspendarea imediata a activitatii tuturor targurilor de animale, pietelor agroalimentare, unitatilor de procesare sau unitatilor de desfacere, daca se vor constata nereguli sanitar-veterinare. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...