Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa suceava intensifica actiunile de control

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare in perioada Sarbatorilor Pascale, perioada in care, in mod traditional, creste considerabil consumul de carne, vor fi intensificate actiunile de supraveghere sanitara veterinara din partea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava.

Conform cotidianului local Monitorul de Suceava, seful DSVSA, Petre Dulgheru, a anuntat ca medicii veterinari locali au in obiectiv, in aceasta perioada, spatiile destinate desfacerii carnii din piete, oboarele si targurile de animale.

Doctorul Dulgheru a declarat ca verificarile sunt efectuate in scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare si ca, pana in data de 13 aprilie, sucevenii pot sesiza, la orice ora, aspecte privind nerespectarea normelor sanitar-veterinare, la sediul DSVSA Suceava.

Directorul autoritatii sanitar-veterinare locale a subliniat ca inspectorii acestei institutii vor dispune suspendarea imediata a activitatii tuturor targurilor de animale, pietelor agroalimentare, unitatilor de procesare sau unitatilor de desfacere, daca se vor constata nereguli sanitar-veterinare. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...