Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa suceava intensifica actiunile de control

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare in perioada Sarbatorilor Pascale, perioada in care, in mod traditional, creste considerabil consumul de carne, vor fi intensificate actiunile de supraveghere sanitara veterinara din partea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava.

Conform cotidianului local Monitorul de Suceava, seful DSVSA, Petre Dulgheru, a anuntat ca medicii veterinari locali au in obiectiv, in aceasta perioada, spatiile destinate desfacerii carnii din piete, oboarele si targurile de animale.

Doctorul Dulgheru a declarat ca verificarile sunt efectuate in scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare si ca, pana in data de 13 aprilie, sucevenii pot sesiza, la orice ora, aspecte privind nerespectarea normelor sanitar-veterinare, la sediul DSVSA Suceava.

Directorul autoritatii sanitar-veterinare locale a subliniat ca inspectorii acestei institutii vor dispune suspendarea imediata a activitatii tuturor targurilor de animale, pietelor agroalimentare, unitatilor de procesare sau unitatilor de desfacere, daca se vor constata nereguli sanitar-veterinare. (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...