Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dsvsa suceava intensifica actiunile de control

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare in perioada Sarbatorilor Pascale, perioada in care, in mod traditional, creste considerabil consumul de carne, vor fi intensificate actiunile de supraveghere sanitara veterinara din partea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava.

Conform cotidianului local Monitorul de Suceava, seful DSVSA, Petre Dulgheru, a anuntat ca medicii veterinari locali au in obiectiv, in aceasta perioada, spatiile destinate desfacerii carnii din piete, oboarele si targurile de animale.

Doctorul Dulgheru a declarat ca verificarile sunt efectuate in scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare si ca, pana in data de 13 aprilie, sucevenii pot sesiza, la orice ora, aspecte privind nerespectarea normelor sanitar-veterinare, la sediul DSVSA Suceava.

Directorul autoritatii sanitar-veterinare locale a subliniat ca inspectorii acestei institutii vor dispune suspendarea imediata a activitatii tuturor targurilor de animale, pietelor agroalimentare, unitatilor de procesare sau unitatilor de desfacere, daca se vor constata nereguli sanitar-veterinare. (TS)

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...