Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dumagas, preluat de britanicii de la bancroft

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumagas, unul dintre cei mai mari transportatori auto de marfa de pe piata locala, cu afaceri de 28 mil. euro la nivelul anului trecut, a fost preluat in proportie de peste 50% de catre fondul de investitii Bancroft Private Equity, in urma unei tranzactii evaluate la peste 20 mil. euro, potrivit jucatorilor de pe piata transporturilor.

Fondul de private equity a achizitionat 60% din compania controlata de familia Dugaesescu, in urma unor negocieri care au durat aproape cinci luni.
Dumagas devine astfel cel de-al doilea transportator roman in cadrul caruia o parte din actiuni sunt controlate de un fond de investitii, dupa ce in 2005 Alin Popa, care controleaza Edy Spedition, a vandut catre Balkan Accession Fund 17,5% din actiunile companiei.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...