Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dumagas, preluat de britanicii de la bancroft

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumagas, unul dintre cei mai mari transportatori auto de marfa de pe piata locala, cu afaceri de 28 mil. euro la nivelul anului trecut, a fost preluat in proportie de peste 50% de catre fondul de investitii Bancroft Private Equity, in urma unei tranzactii evaluate la peste 20 mil. euro, potrivit jucatorilor de pe piata transporturilor.

Fondul de private equity a achizitionat 60% din compania controlata de familia Dugaesescu, in urma unor negocieri care au durat aproape cinci luni.
Dumagas devine astfel cel de-al doilea transportator roman in cadrul caruia o parte din actiuni sunt controlate de un fond de investitii, dupa ce in 2005 Alin Popa, care controleaza Edy Spedition, a vandut catre Balkan Accession Fund 17,5% din actiunile companiei.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...