Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dumagas, preluat de britanicii de la bancroft

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumagas, unul dintre cei mai mari transportatori auto de marfa de pe piata locala, cu afaceri de 28 mil. euro la nivelul anului trecut, a fost preluat in proportie de peste 50% de catre fondul de investitii Bancroft Private Equity, in urma unei tranzactii evaluate la peste 20 mil. euro, potrivit jucatorilor de pe piata transporturilor.

Fondul de private equity a achizitionat 60% din compania controlata de familia Dugaesescu, in urma unor negocieri care au durat aproape cinci luni.
Dumagas devine astfel cel de-al doilea transportator roman in cadrul caruia o parte din actiuni sunt controlate de un fond de investitii, dupa ce in 2005 Alin Popa, care controleaza Edy Spedition, a vandut catre Balkan Accession Fund 17,5% din actiunile companiei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...