Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

DuPont investește 60 mil. de dolari în extinderea producției din Europa

Autor: Maria Demetriadjoi, 12 ianuarie, 2017

DuPont Nutrition & Health anunață un plan de investiții de 60 de milioane de dolari în extinderea capacităților de producție din Europa, prin mutarea unor instalații din Statele Unite. Noile capacități vor produce culturi pentru industria lactatelor, punând un accent deosebit de probiotice.

 

În acest sens, Matthias Heinzel, președinte al DuPont Nutrition & Health, a declarat: ”Inițiativa noastră va crește producția de probiotice destinate Industriei europene a lactatelor, investiția urmând a susține creșterea afacerilor și expansiunea geografică”.

 

Noile unități de producție DuPont vor fi amplasate în 2017 în Sassenage și Epernon, France, și în Niebüll, Germania.

Proteinele din zer și stabilizarea termică a ingredientelor
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 15 februarie 2017

Ca parte a unei tendințe de creștere interesului concumatorilor pentru sănătate și wellness, producătorii de produse alimentare și, în special, producătorii de lactate, sunt interesați de creșterea conținutului de proteine ​​al produselor. De aceea, mulți producători de produse alimentare și băuturi folosesc proteine ​​din...

Enzime proteolitice și elastaze utilizate în fabricarea produselor din carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 1 februarie 2017

Modificarea permanentă a cererilor consumatorilor de produse din carne, precum și creșterea concurenței la nivel global, provoacă un stimulent fără precedent în rândul furnizorilor de ingrediente destinate sectorului de procesare. Consumatorii cer produse sănătoase, cu niveluri reduse de sare, grăsimi, colesterol, nitriți și calorii,...