Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

DuPont Nutrition & Health Creates ”Clean Label Hub” își extinde echipa de cercetare

Autor: Nora Marinjoi, 30 august, 2018

DuPont Nutrition & Health a anunțat extinderea echipei de cercetare și dezvoltare prin crearea unui „centru de etichetare clean label” cu sediul în Brabrand. Intenționând să își consolideze proiectele de proiecte în domeniul nutriției sănătoase și a ofertelor de texturale ecologice, noi angajați se vor alătura echipei existente, pentru a se concentra, atât pe dezvoltarea ingredientelor, cât și pe procese.

 

Hub-ul va cuprinde experți cu experiență în clean label și sustenabilitate – două domenii care adesea lucrează împreună și servesc scopurilor conexe. Colaborând în strânsă colaborare cu echipele de proiect existente, hub-ul va aduce rapid produsele pe piață și va ajuta la extinderea conductei de proiect existente.

 

Eticheta curată se referă la crearea de alimente și băuturi cu ingrediente pe care consumatorii le recunosc, le aduc beneficii de sănătate și care respectă Pământul și resursele sale „, a spus Gerard Lynch, R & D Leader, Sisteme & Texturi, Emulsifianti și Îndulcitori. „Ingredientele noastre sunt deja folosite în numeroase aplicații pe care consumatorii le consideră etichete curate, dar există oportunități extraordinare de a inova, creând ingrediente care sunt și mai durabile, utilizând o parte mai mare a materiilor prime naturale, oferind în același timp beneficii sănătății consumatorilor. Angajarea față de această inovație este esențială pentru succesul și creșterea noastră continuă”.

 

Demonstrând capacitatea de a utiliza cele mai largi posibilități de acces, prelucrare, fructe, legume, alge marine și nutriție, DuPont Nutrition & Health are un potențial enorm de a dezvolta ingrediente funcționale care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

 

Hub-ul va ajuta clienții să continue să urmeze tendințele clean label în mod proactiv și durabil. DuPont Nutrition & Health caută oameni de știință și ingineri creativi care să identifice modalități de a transforma materiile prime durabile și naturale în soluții cu etichete curate, care să răspundă cerințelor consumatorilor pentru simplitate și autenticitate, toate, fără a compromite gustul, textura și calitățile nutriționale.

 

Planificată pentru a fi în vigoare până la începutul anului 2019, echipa Clean label va avea posibilitatea de a aborda proiecte interesante, pentru a asigura textura și stabilitatea pentru multiple aplicații alimentare.

 

„Suntem încântați să lansăm acest hub care ne va ajuta să avansăm în strategia noastră de inovare pentru a sprijini clienții noștri”, a declarat Mikkel Thrane, Directorul global pentru Sustenabilitate, DuPont Nutrition & Health. „Acest centru ne va permite să continuăm integrarea durabilității și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU în activitatea noastră, iar investiția pe care o realizăm ne va ajuta să dezvoltăm ingrediente mai sănătoase, mai nutritive și mai durabile, pentru aprovizionarea cu alimente”.

Pentru a afla mai multe despre DuPont Nutrition & Health, vizitați http://www.danisco.com/.

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 19 septembrie 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.   Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de...

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...