Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

DuPont Nutrition & Health Creates ”Clean Label Hub” își extinde echipa de cercetare

Autor: Nora Marinjoi, 30 august, 2018

DuPont Nutrition & Health a anunțat extinderea echipei de cercetare și dezvoltare prin crearea unui „centru de etichetare clean label” cu sediul în Brabrand. Intenționând să își consolideze proiectele de proiecte în domeniul nutriției sănătoase și a ofertelor de texturale ecologice, noi angajați se vor alătura echipei existente, pentru a se concentra, atât pe dezvoltarea ingredientelor, cât și pe procese.

 

Hub-ul va cuprinde experți cu experiență în clean label și sustenabilitate – două domenii care adesea lucrează împreună și servesc scopurilor conexe. Colaborând în strânsă colaborare cu echipele de proiect existente, hub-ul va aduce rapid produsele pe piață și va ajuta la extinderea conductei de proiect existente.

 

Eticheta curată se referă la crearea de alimente și băuturi cu ingrediente pe care consumatorii le recunosc, le aduc beneficii de sănătate și care respectă Pământul și resursele sale „, a spus Gerard Lynch, R & D Leader, Sisteme & Texturi, Emulsifianti și Îndulcitori. „Ingredientele noastre sunt deja folosite în numeroase aplicații pe care consumatorii le consideră etichete curate, dar există oportunități extraordinare de a inova, creând ingrediente care sunt și mai durabile, utilizând o parte mai mare a materiilor prime naturale, oferind în același timp beneficii sănătății consumatorilor. Angajarea față de această inovație este esențială pentru succesul și creșterea noastră continuă”.

 

Demonstrând capacitatea de a utiliza cele mai largi posibilități de acces, prelucrare, fructe, legume, alge marine și nutriție, DuPont Nutrition & Health are un potențial enorm de a dezvolta ingrediente funcționale care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

 

Hub-ul va ajuta clienții să continue să urmeze tendințele clean label în mod proactiv și durabil. DuPont Nutrition & Health caută oameni de știință și ingineri creativi care să identifice modalități de a transforma materiile prime durabile și naturale în soluții cu etichete curate, care să răspundă cerințelor consumatorilor pentru simplitate și autenticitate, toate, fără a compromite gustul, textura și calitățile nutriționale.

 

Planificată pentru a fi în vigoare până la începutul anului 2019, echipa Clean label va avea posibilitatea de a aborda proiecte interesante, pentru a asigura textura și stabilitatea pentru multiple aplicații alimentare.

 

„Suntem încântați să lansăm acest hub care ne va ajuta să avansăm în strategia noastră de inovare pentru a sprijini clienții noștri”, a declarat Mikkel Thrane, Directorul global pentru Sustenabilitate, DuPont Nutrition & Health. „Acest centru ne va permite să continuăm integrarea durabilității și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU în activitatea noastră, iar investiția pe care o realizăm ne va ajuta să dezvoltăm ingrediente mai sănătoase, mai nutritive și mai durabile, pentru aprovizionarea cu alimente”.

Pentru a afla mai multe despre DuPont Nutrition & Health, vizitați http://www.danisco.com/.

Tendințe pe piața ingredientelor, aditivilor și membranelor în procesarea cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 aprilie 2019

(Comunicat IFFA 2019) Aditivii tehnologici eficienți sunt utilizați, atât în fabricarea produselor tradiționale din carne, cât și a noilor produse înlocuitoare. Din punctul de vedere al consumatorului, există multe discuții despre calorii, înlocuitori de grăsimi și observăm o evoluție a paradigmei, de la "mai rapid, mai ieftin și...

Importanța culorii și pigmenților naturali în laptele de vacă
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 29 martie 2019

Culoarea este unul dintre atributele care afectează percepția consumatorului asupra calității unui produs alimentar. Pe lângă aromă și textură, culoarea este considerată un atribut major, care contribuie la ideea generală de calitate. Prin urmare, în industria alimentară, evaluarea culorii a devenit o parte importantă a...