Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Durabilitatea, în vizorul direct al marilor companii din retail

Autor: Meat MIlkluni, 11 august, 2014

Prin intermediul unei inovatii elaborate la nivel global – The Clear Plate– compania Carbon Solutions Global a fost in centrul atentiei in cadrul evenimentului care a avut loc in urma cu o luna la2degree Champions Awards, unde au fost prezentate atat companiile, cat si persoanele care au inlaturat barierele, pentru dezvoltarea unui business sustenabil, informeaza Revista Piata.

The Clear Plate, proiectul care a castigat premiul pentru Carbon Solutions Global, este adresat domeniului agricol, intrucat in urma implementarii lui, emisiile de gaze cu efect de sera provenite din activitatile agricole, au fost reduse, iar calitatea solului terenurilor agricole a fost imbunatatita.

Proiectul a fost implementat pe o suprafata de 155.000 hectare de teren agricol si a contribuit la reducerea cantitatilor de gaze cu efect de sera prin: inlocuirea partiala a ingrasamintele din azot cu ingrasaminte bacteriene complexe si prin punerea in aplicare a unor metode inteligente de cultivare a solului, care sa tina cont de  schimbarile climatice. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...