Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

E-coli bantuie california si nevada

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit MeatProcess, USDA si Food Safety & Inspection Service au anuntat retragerea din depozite si distrugerea a 377.775 tone de carne si produse din carne de vita, din cauza infestarii acestora cu E-Coli 0157:H7.

Carnea si preparatele au fost produse de companii americane in perioada 7 septembrie si 6 octombrie si urmau a fi distribuite retelelor de restaurante din California si Nevada.

Totodata, a fost demarata o actiune de verificare a fermelor si a tuturor procesatorilor din aceste doua state americane, dar si din Arkansas, pentru depistarea focarului de infectie.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...