Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

E-coli bantuie california si nevada

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit MeatProcess, USDA si Food Safety & Inspection Service au anuntat retragerea din depozite si distrugerea a 377.775 tone de carne si produse din carne de vita, din cauza infestarii acestora cu E-Coli 0157:H7.

Carnea si preparatele au fost produse de companii americane in perioada 7 septembrie si 6 octombrie si urmau a fi distribuite retelelor de restaurante din California si Nevada.

Totodata, a fost demarata o actiune de verificare a fermelor si a tuturor procesatorilor din aceste doua state americane, dar si din Arkansas, pentru depistarea focarului de infectie.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...