Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

E-coli bantuie california si nevada

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit MeatProcess, USDA si Food Safety & Inspection Service au anuntat retragerea din depozite si distrugerea a 377.775 tone de carne si produse din carne de vita, din cauza infestarii acestora cu E-Coli 0157:H7.

Carnea si preparatele au fost produse de companii americane in perioada 7 septembrie si 6 octombrie si urmau a fi distribuite retelelor de restaurante din California si Nevada.

Totodata, a fost demarata o actiune de verificare a fermelor si a tuturor procesatorilor din aceste doua state americane, dar si din Arkansas, pentru depistarea focarului de infectie.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...