Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eblex – bpex export, din marea britanie, va participa la conferinta internationala infoaliment 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Jean-Pierre Garnier, expert al EBLEX-BPEX din Marea Britanie, va sustine comunicarea cu titlul Asigurarea profitabilitatii prin practice eficiente de cresterea animalelor, din punctual UK de vedere. Comunicarea va avea loc in data de 13 iunie, ora 11,30, in cadrul workshop-ului Ferma, din prima zi a Conferintei.

EBLEX este organizatia producatorilor de carne de vita si miel din Anglia. Scopul principal al organizatiei este imbunatatirea profitabilitatii si sustenabilitatii sectorului carnii de vita si miel din Anglia. Obiectivele organizatiei sunt:
 Sa ajute lantul de carne de vita si oaie sa devina mai eficient
 De a adauga valoare industriei carnii de vita si oaie
EBLEX este parte a Comitetului pentru Dezvoltarea Agriculturii si Horticulturii (AHDB) alaturi de alte cinci organizatii:
 BPEX- organizatia pentru industria carnii de porc din Anglia
 HGCA- organizatia pentru sectorul cerealelor si semintelor oleaginoase din UK
 Dairyco- organizatia pentru sectorul lactatelor din Marea Britanie
 PCL- organizatia pentru sectorul cartofilor din Marea Britanie
 HDC- organizatia pentru sectorul horticultural din Marea Britanie

EBLEX este finantat printr-o taxa legala platita legal pentru toate animalele sacrificate, sau pentru toate animale vii exportate, din Anglia.

EBLEX se angajeaza intr-o varietate de activitati in numele contribuabililor pentru a-i ajuta sa obtina rezultatele cele mai bune de la companiile lor intr-un mod sustenabil, precum si de a stimula o cerere profitabila pentru carnea de vita si oaie.

Programele EBLEX de cercetare si dezvoltare sunt dedicate pentru a promova eficienta pe tot lantul de aprovizionare pentru sectorul carnii de vita si oaie din UK.

Date de contact:
E-mail: jean-pierre.garnier@ahdb.org.uk
Web: www.eblex-bpex-export.org.uk

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...