Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Echipa infoALIMENT-Fabrica de Carne, la IFFA 2013

Autor: Ilie Stoianmarți, 7 mai, 2013

Echipa infoALIMENT-Fabrica de Carne este prezentă la IFFA 2013, cel mai mare târg internațional dedicat tehnologiei procesaării cărnii, manifestare care are loc la Frankfurt în perioada 4-9 mai.

La ediția din acest an participă 960 de expozanți din 47 de țări, spațiyul alocat fiind de 100.000 mp. Cele mai importante prezențe sunt ale producătorilor de utilaje și tehnologii din Germania, Italia, Spania, Statele Unite, Franța, Danemarca, Austria, Elveția și, revelația ediției, Polonia”

iffa_image(1)Referindu-se la evenimentul din acest an, domnul Wolfgang Morzin, Președinte și CEO al Messe Frankfurt a declarat: ”Prin participarea de excepție pe care o înregistrăm în aceste zile, IFFA și-a reconfirmat statutul, fiind cea mai mare expoziție de tehnologie destinată procesaării cărnii, din lume.”

Pe lângă noutățile prezentate la standuri, preocuparea generală a expozanților, dar și a vizitatorilor, aproape în totalitate specialiști din domeniu, este în aceste zile mai buna etichetare a produselor din carne, a îmbunătățirii legislației, pentru determinarea corectă a originii cărnii procesate și pentru o mai bună informare a consumatorilor.

O altă temă centrală a ediției din acest an a IFFA este sustenabilitatea, concept de dezvoltare care va deveni obligatoriu în viitorul apropiat.

Delegația infoALIMENT și Fabrica de Carne participă la manifestarea la care are numeroase discuții cu firmele expozante, aducându-și în acest fel aportul la întărirea relațiilor de colaborare dintre companiile din România, procesatoare de carne, și furnizorii externi de tehnologie, urmărind totodată și informarea cititorilor revistei Fabrica de Carne despre cele mai noi soluții tehnologice. Vom reveni cu amănunte.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...