Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipa Microcat România răspunde invițatiei Ambasadei Olandei, de a participa la EXPOAPA 2017

Autor: meatmilkvineri, 28 aprilie, 2017

Ambasada Olandei in Romania a invitat Echipa Microcat Romania (http://www.microcat.ro/despre-noi/), alaturi de reprezentantii societatii Aqua D&P Technologies din Cluj-Napoca, sa fie alaturi de delegatia Olandei la Conferinta Internatioanala EXPOAPA 2017.

 

Echipa de ingineri Microcat, alaturi de inginerii de la Aqua (http://www.aquadp.ro/despre-noi/), vor oferi gratuit consultanta si informatii legate de sistemele de epurare. Vor pune la dispozitia celor interesati cele mai noi tehnici si modalitati de a aduce si mentine statia de epurare in parametrii impusi de normativul in vigoare.

 

Intre 15 si 17 mai, echipa de ingineri Microcat si Echipa de ingineri de la Aqua D&P Technologies, alaturi de delegatia Ambasadei Olandei in Romania va asteapta in incinta Palatului Parlamentului in sala I.C. Bratianu, pentru a va furniza gratuit informatiile de care aveti nevoie pentru a aduce statia de epurare in parametrii si, nu in ultimul rand, pentru a proteja mediul inconjurator.

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.   Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica...

Simpozion româno-german pe teme de Industrie Alimentară
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

„Soluţii Germane pentru Industria Alimentară din România” este titlul simpozionului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană la hotelul Intercontinental în data de 22 noiembrie 2016, între orele 8:30 şi 15:00, în salaFortuna.   Simpozionul reprezintă cea de-a doua etapă a evenimentului, iniţiat şi...