Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Echipa Microcat România răspunde invițatiei Ambasadei Olandei, de a participa la EXPOAPA 2017

Autor: meatmilkvineri, 28 aprilie, 2017

Ambasada Olandei in Romania a invitat Echipa Microcat Romania (http://www.microcat.ro/despre-noi/), alaturi de reprezentantii societatii Aqua D&P Technologies din Cluj-Napoca, sa fie alaturi de delegatia Olandei la Conferinta Internatioanala EXPOAPA 2017.

 

Echipa de ingineri Microcat, alaturi de inginerii de la Aqua (http://www.aquadp.ro/despre-noi/), vor oferi gratuit consultanta si informatii legate de sistemele de epurare. Vor pune la dispozitia celor interesati cele mai noi tehnici si modalitati de a aduce si mentine statia de epurare in parametrii impusi de normativul in vigoare.

 

Intre 15 si 17 mai, echipa de ingineri Microcat si Echipa de ingineri de la Aqua D&P Technologies, alaturi de delegatia Ambasadei Olandei in Romania va asteapta in incinta Palatului Parlamentului in sala I.C. Bratianu, pentru a va furniza gratuit informatiile de care aveti nevoie pentru a aduce statia de epurare in parametrii si, nu in ultimul rand, pentru a proteja mediul inconjurator.

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .   Tocmai de aceea,...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Române a Cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Intr-un moment aniversar ca acela pe care il vom sarbatori peste cateva zile, cand vom aseza cununa celor  100 de ani peste ziua de 1 decembrie, Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca viitorul industriei alimentare din Romania rezida in explorarea minutioasa a traditiilor si spiritului romanesc, adaptate provocarilor secolului...