Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipament de ambalare semi-automată cu ”pat” dublu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 3 septembrie, 2014

Prezența pe rafturile magazinelor cu produse de cea mai bună calitate, care să nu își modifice proprietățile și, mai ales, care să aibă un termen de valabilitate cât mai mare, reprezintă una dintre cerințele obligatorii pentru relația cu marile rețele de retail. Una dintre cele mai performante tehnologii de ambalare este cea cu atmosferă modificată. PackagindEquipments.com prezintă un nou echipament de ambalare.

Modelul se pretează companiilor mici, chiar celor care de abia intră pe piață dar, mai ales, secțiilor de dezvoltare de produs. Concepute, totuși, pentru o productivitate medie, aceste echipamente dispun de două posturi de lucru deservite de un singur operator.

Execuția ambalajelor este de foarte înaltă calitate, la fel ca etanșeizarea. Deși încărcarea încarcă manual tava sau cupa utilizată, procesul de igienizare și etanșeizare a ambalajului este complet automatizat, asigurând excelență în fluxul de repetabilitate.

Deosebit de versatil, echipamentul este ușor manevrabil, dispozitivele și sculele utilizate pentru un anumit tip de ambalaj putând fi schimbate în numai 10 minute.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...