Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se recomanda un timp de sangerare intre 55 de secunde si 2min, 15 secunde. Iata mai jos doua solutii tehnologice pe care redactia FDC vi le propune.

Linie de abatorizare Empire Machinery Power 2

Linie automatizata de sacrificare a pasarilor prevazuta cu un conveier de mare capacitate. Avantajul acestui sistem de abatorizare este adaptabilitatea sa, in functie de viteza de sacrificare dar, in primul rand, de marimea animalelor sacrificate: pasari, porcine, ovine, bovine.
Cu o desfacere foarte buna in tari precum Germania si Olanda, linia de abatorizare Empire Machinery Power 2 este construita din otel inox inalt aliat, ceea ce ii confera siguranta si fiabilitate in exploatare.
(Sursa: www.tradevv.com)

Echipament de sacrificare Empire Machinery

Echipament de sacrificare destinat abatoarelor de mica sau mare productie. Echipamentul este echipat complet, avand un avansat sistem automat de curatare. Designul inteligent faciliteaza igienizarea lejera a utilajului. Fiind contruit din otel inox inalt aliat, echipamentul este deosebit de fiabil, exploatarea si intretinerea sa efectuandu-se usor.
(Sursa: www.tradevv.com)

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa
Autor: Nora Marin  /   joi, 7 martie 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.   Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii,...