Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se recomanda un timp de sangerare intre 55 de secunde si 2min, 15 secunde. Iata mai jos doua solutii tehnologice pe care redactia FDC vi le propune.

Linie de abatorizare Empire Machinery Power 2

Linie automatizata de sacrificare a pasarilor prevazuta cu un conveier de mare capacitate. Avantajul acestui sistem de abatorizare este adaptabilitatea sa, in functie de viteza de sacrificare dar, in primul rand, de marimea animalelor sacrificate: pasari, porcine, ovine, bovine.
Cu o desfacere foarte buna in tari precum Germania si Olanda, linia de abatorizare Empire Machinery Power 2 este construita din otel inox inalt aliat, ceea ce ii confera siguranta si fiabilitate in exploatare.
(Sursa: www.tradevv.com)

Echipament de sacrificare Empire Machinery

Echipament de sacrificare destinat abatoarelor de mica sau mare productie. Echipamentul este echipat complet, avand un avansat sistem automat de curatare. Designul inteligent faciliteaza igienizarea lejera a utilajului. Fiind contruit din otel inox inalt aliat, echipamentul este deosebit de fiabil, exploatarea si intretinerea sa efectuandu-se usor.
(Sursa: www.tradevv.com)

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...