Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se recomanda un timp de sangerare intre 55 de secunde si 2min, 15 secunde. Iata mai jos doua solutii tehnologice pe care redactia FDC vi le propune.

Linie de abatorizare Empire Machinery Power 2

Linie automatizata de sacrificare a pasarilor prevazuta cu un conveier de mare capacitate. Avantajul acestui sistem de abatorizare este adaptabilitatea sa, in functie de viteza de sacrificare dar, in primul rand, de marimea animalelor sacrificate: pasari, porcine, ovine, bovine.
Cu o desfacere foarte buna in tari precum Germania si Olanda, linia de abatorizare Empire Machinery Power 2 este construita din otel inox inalt aliat, ceea ce ii confera siguranta si fiabilitate in exploatare.
(Sursa: www.tradevv.com)

Echipament de sacrificare Empire Machinery

Echipament de sacrificare destinat abatoarelor de mica sau mare productie. Echipamentul este echipat complet, avand un avansat sistem automat de curatare. Designul inteligent faciliteaza igienizarea lejera a utilajului. Fiind contruit din otel inox inalt aliat, echipamentul este deosebit de fiabil, exploatarea si intretinerea sa efectuandu-se usor.
(Sursa: www.tradevv.com)

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...