Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se recomanda un timp de sangerare intre 55 de secunde si 2min, 15 secunde. Iata mai jos doua solutii tehnologice pe care redactia FDC vi le propune.

Linie de abatorizare Empire Machinery Power 2

Linie automatizata de sacrificare a pasarilor prevazuta cu un conveier de mare capacitate. Avantajul acestui sistem de abatorizare este adaptabilitatea sa, in functie de viteza de sacrificare dar, in primul rand, de marimea animalelor sacrificate: pasari, porcine, ovine, bovine.
Cu o desfacere foarte buna in tari precum Germania si Olanda, linia de abatorizare Empire Machinery Power 2 este construita din otel inox inalt aliat, ceea ce ii confera siguranta si fiabilitate in exploatare.
(Sursa: www.tradevv.com)

Echipament de sacrificare Empire Machinery

Echipament de sacrificare destinat abatoarelor de mica sau mare productie. Echipamentul este echipat complet, avand un avansat sistem automat de curatare. Designul inteligent faciliteaza igienizarea lejera a utilajului. Fiind contruit din otel inox inalt aliat, echipamentul este deosebit de fiabil, exploatarea si intretinerea sa efectuandu-se usor.
(Sursa: www.tradevv.com)

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...