Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se recomanda un timp de sangerare intre 55 de secunde si 2min, 15 secunde. Iata mai jos doua solutii tehnologice pe care redactia FDC vi le propune.

Linie de abatorizare Empire Machinery Power 2

Linie automatizata de sacrificare a pasarilor prevazuta cu un conveier de mare capacitate. Avantajul acestui sistem de abatorizare este adaptabilitatea sa, in functie de viteza de sacrificare dar, in primul rand, de marimea animalelor sacrificate: pasari, porcine, ovine, bovine.
Cu o desfacere foarte buna in tari precum Germania si Olanda, linia de abatorizare Empire Machinery Power 2 este construita din otel inox inalt aliat, ceea ce ii confera siguranta si fiabilitate in exploatare.
(Sursa: www.tradevv.com)

Echipament de sacrificare Empire Machinery

Echipament de sacrificare destinat abatoarelor de mica sau mare productie. Echipamentul este echipat complet, avand un avansat sistem automat de curatare. Designul inteligent faciliteaza igienizarea lejera a utilajului. Fiind contruit din otel inox inalt aliat, echipamentul este deosebit de fiabil, exploatarea si intretinerea sa efectuandu-se usor.
(Sursa: www.tradevv.com)

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...