Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente de ambalare prin vacuumare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Se stie ca ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, in special legate de marirea termenului de garantie a produselor. Nu mai putin importante sunt beneficiile legate de depozitare si transport dar si cele legate de expunerea produselor in rafturile prevazute cu frig ale magazinelor. Va prezentam in aceste pagini solutii propuse de compania UltraSource, varf tehnologic la nivel mondial. Facem mentiunea ca UltraSource a fost prezenta anul acesta la targul international Anuga FoodTec.

Ultravac 225

Echipament de vacuumare capabil sa realizeze atat pachete de mici dimensiuni, cat si pachete mari. Camera de presurizare este prevazuta cu decontaminator si counter de optimizare a volumului.
Dimensiunile camerei de vacuumare sunt:
adancimea: 30 cm
latimea: 50 cm
lungimea: 80 cm.
Echipamentul este compact, usor de utilizat, fiind prevazut cu comenzi simple.
Este ideal pentru procesatorii care livreaza produse marilor lanturi de magazine.

Ultravac 2100

Ultravac 2100 este un utilaj de vacuumare de mare productivitate dotat cu o camera dubla de vacuumare si ambalare. Nu are restrictii in ambalarea flexibila.
Prin camerele de vacuum este pastrata prospetimea produsului, eliminand depunerile de gheata la interior.
Tehnologia PoziPressure elimina agentii de contaminare, fiind recomandat ambalarii carnii de porc, vita si pui.
Capacitatea de vacuumare-ambalare este de 15 tone intr-un ciclu de 8 ore.
Optional, Ultravac 2100 se livreaza cu un dispozitiv automat de incarcare, pentru marirea productivitatii.

Ultravac 3000

Echipament destinat in special vacuumarii-ambalarii produselor mari, este prevazut cu doua camere de vacuumare de cate 45 de cm. Controlul operatiunilor se realizeaza digital, cu ajutorul unui dispaly.
Realizat din otel inoxidabil, Ultravac 800 asigura o sanitatie perfecta produselor ambalate.
Fiecare camera de vacuumare este prevazuta cu sisteme de incarcare-descarcare, fapt care asigura o inalta productivitate.

Ultravac 3500

Conceput special pentru a diminua la maxim spatiul de lucru, Ultravac 3500 dispune de sisteme automate de incarcare-descarcare cu conveior, pentru fiecare camera de vacuumare-ambalare in parte.
Echipamentul este recomandat fluxurilor de productie de mare capacitate.
Pachetele realizate sunt transportate automat spre ambalarea finala. Ultravac 3500 poate fi conectat unui sistem robotizat de paletizare.
Utilajul se livreaza, optional, cu motoare de 12 sau de 10 CP, prevazute cu cutii de viteze, fapt care grabeste ciclul de productie, diminuand timpii de stagnare.

Ultravac 800

Utilajul dispune de doua camere de vacuumare-ambalare. Deosebit de economic in exploatare, este necesara asistarea lui de catre un singur operator.
Este unul dintre cele mai vandute produse ale companiei UltraSource, fiind apreciat atat pentru usurinta in exploatare, pentru calitatea vacuumarii si ambalarii, precum si pentru fiabilitatea lui.
Controlul procesului se realizeaza computerizat, prin intermediul unui display, cu ajutorul programului dedicat Nema 4.
Optional, el poate fi furnizat cu 10 preset-uri de produse care pot fi combinate, putandu-se astfel executa ambalarea unui mare numar de produse.

Ultravac 1000

Cel mai nou utilaj realizat de UltraSource, Ultravac 1000 dispune de doua camere de vacuumare-ambalare, fiecare avand lungimea de 40 de cm.
Fiind prevazut cu sisteme automate de incarcare-descarcare, Ultravac 1000 poate fi integrat liniilor robotizate, eliminand timpii de stationare si beneficiind, in acest fel, de o mare productivitate.
Calitatea de exceptie a ambalarii recomanda utilajul atat pentru sectorul de carne, peste dar si industriei de lactate.
Operatiunile sunt executate complet automatizat, supravegherea efectuandu-se computerizat.
(Sursa: www.ultrasourceusa.com)

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...