Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipamente medicale adaptate pentru procesarea cărnii

Autor: Meat MIlkmarți, 21 mai, 2013

Potrivit Global Meat News, Institutul Danez de Cercetare pentru sectorul cărnii a adaptat unele tehnologii folosite în medicină pentru a putea fi folosite în industria cărnii.

Organizația a participat în cadrul târgului IFFA din Frankfurt unde a prezentat cele mai noi inovații,  printre care scanarea CT a echipamentelor din sectorul de procesare carne.

Benny Sandersen, directorul departamentului de dezvoltare a afacerilor a spus că echipamentul este încă în faza de dezvoltare,  dar primele încercări au fost realizate deja cu un procesator din Danemarca.

El spune că tehnologia care este folosită pentru a scana tăierile primare poate oferi ”o producție mai bună și o mai bună aliniere la specificațiile produselor”.

”Ne așteptăm ca echipamentul să fie capabil să scaneze 650 de piese pe oră și va fi gata pentru a fi comercializat pe piață în următorii trei ani.”

Institutul a prezentat deasemenea un echipament pentru detectarea acelor rupte în corpul porcilor. Acesta a declarat că echipamentul oferă procesatorilor oportunitatea să detecteze obiectele străine încă de la început.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...