Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Echipamente și utilaje sustenabile la IFFA 2013

Autor: Meat MIlkluni, 13 mai, 2013

Unul dintre principalele aspecte din acest an la târgul IFFA din Frankfurt a fost utilizarea durabilă a energiei și a resurselor unde o atenție deosebită a fost acordată automatizării pe partea de producție, scrie Chris Harris, citat de The Meat Site.

O mare parte din atenția producătorilor de echipamente și furnizorilor de servicii a fost cu privire la utilizarea apei și capacitatea de a păstra și recicla această resursă valoroasă atât în ​​interiorul cât și în afara unității de procesare.

Expoziția a arătat că în prezent există numeroase modalități de gestionare și tratare a apelor uzate de la unitățile de procesare, inclusiv utilizarea de produse chimice, unități de plutire, tratamente și filtrare biologice aerobe.

Dissolved Air Flotation Unit (DAF) de la FUN a fost creată pentru îndepărtarea particulelor de lumina de la scurgerilor de ape uzate folosind microbule pentru a ridica solidele din apa reziduală pe suprafața rezervorului pentru a fi îndepărtate.

Tehnologia apei de la Nijhuis folosește un tratament aerob biologic pentru apa reziduală pentru a rezolva problema, în timp ce managementul apei de la EnviroChemie folosește o soluție chimică pentru purificarea apei reziduale în fabrici și AQUA Industrial Watertreatment de la MPS se concentreaza pe procesul de producție specific din fiecare fabrică.

Deoarece compoziția apelor uzate variază mult și gradul de poluare depinde de industrie și procesul de producție utilizat aceasta înseamnă că orice formă de apă uzată are propriile proprietăți specifice. Aceasta a dus la o varietate de tratamente, și procese toate având ca scop reducerea poluării și a efectului negativ al deșeurilor în mediul înconjurător.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...