Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ecoaktiv și Agro Input Distribution au devenit Parteneri Gold ai conferinței Meat Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 13 februarie, 2019

Companii de mare prestigiu pe plan național și internațional, de pe piața inputurilor pentru agro-zootehnie, Ecoaktiv și Agro Input Distribution au devenit parteneri Gold ai Expo-Conferiței Internaționale Meat Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Conform parteneriatului încheiat, reprezentanții Ecoaktiv și Agro Input Distribution își vor prezenta cele mai noi oferte, atât în comunicarea pe care o vor susține în cadrul ședinței generale din dimineața zilei de 30 mai, cât și la standul pe care îl vor avea organizat în secțiunea Expo.

 

Vă reamintim că Agro Input Distribution și-a inaugurat recent noul sediu din localitatea Lumina, județul Constanța. Beneficiind de o investiție de cca 500.000 de euro, fonduri provenite din efort propriu, precum și de un împrumut bancar, noua facilitate, excelent proiectată, dispune nu doar de un design modern, dinamic vizual și util scopului pentru care a fost construit, dar, mai ales, de un generos spațiu de depozitare și desfacere, de birouri ultra-moderne și de tot ce este necesar pentru dezvoltarea firmei.

 

Totodată, parte a acestei investiții, în același amplasament a fost inaugurat și noul sediu al firmei Ecoaktiv, parte a companiei mamă Agro Input Distribution, firmă care este unic importator al produselor  și soluțiilor de cea mai înaltă performanță, Bioaktiv, din Germania, pe piața din România.

 

Referidu-se la activitatea celor două firme, domnul Costel Jianu, Managerul General, a declarat în exclusivitate pentru revista ”Meat Milk”:

 

”Eforturile investiționale ne obligă la performanță imediată, dar sunt convins că echipa pe care am format-o își va atinge scopurile. Dispunem de specialiști de primă mână, în domeniul desfacerii, dar această echipă, precum și tot ce înseamnă sistem logistic se va mări, urmărindu-ne strategia dintotdeauna.

 

Din câte știți, firma noastră nu a urmărit niciodată salturile spectaculoase care pot fi riscante și de moment, preferând în schimb dezvoltarea cu pași mici dar hotărâți, care pot reprezenta baze bine ancorate din punct de vedere economic și de business, pentru fiecare etapă ulterioară”. Date suplimentare despre activitatea celor două firme puteți afla accesând ecoaktiv.ro și agro-input.ro.

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...