Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Economii de energie in depozite frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tehnologia: Rectificatorul patentat Biddle
O perdea de aer trebuie sa evacueze aerul astfel incat aerul rece sa nu iasa in exterior. Orice alta alternativa fara rectificatorul Biddle, folosind aceeasi viteza de evacuare a aerului, nu va ecrana intreaga usa deschisa. Aerul refulat va fi ventilat, nu va atinge podeaua, iar aerul rece va iesi in exterior. In incercarea de a atinge podeaua, perdeaua de aer va refula aerul la o viteza mai mare. Toate acestea creeaza un nivel ridicat de zgomot si un consum mare de energie. Ca rezultat, aceste perdele de aer sunt mai putin eficiente.(v. fig.1)
Turbulentele de aer creeate de ventilator sunt eliminate de tehnologia patentata cu rectificatorul Biddle. Aerul este refulat laminar. Datorita refulariii optime a jetului de aer este nevoie de o viteza a aerului relativ mica, pentru a atinge podeaua. Perdeaua de aer Biddle nu necesita o viteza mare de refulare a aerului. Ca rezultat, perdeaua de aer produce un nivel scazut de zgomot, iar fluxul de aer abia se simte.

Mai multe posibilitati

Perdeaua de aer Biddle, modelul SF, a fost creeata pentru usi cu orice latime. Modelul SF agatat este disponibil in 3 dimensiuni standard:100, 150, 200cm. Prin montarea mai multor unitati, una langa alta, se poate creea o perdea de aer pentru orice latime a usii.
Capacitati diferite

Perdeaua de aer este disponibila in 2 capacitati :
1. Standard Performance (SP) pentru usi cu inaltime maxima de 2.4 m
2. High Performance (HP) pentru usi cu inaltimea maxima de 3.0 m.

In functie de dimensiunile usilor frigorifice si a temperaturilor de
lucru se poate alege modelul corespunzator. In figurile 4 si 5 sunt selectiile perdelelor de aer pentru dimensiuni diferite ale usilor, temperatura interioara fiind de -20˚C si cea exterioara de +10˚C.

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...