Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Economii de energie in depozite frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tehnologia: Rectificatorul patentat Biddle
O perdea de aer trebuie sa evacueze aerul astfel incat aerul rece sa nu iasa in exterior. Orice alta alternativa fara rectificatorul Biddle, folosind aceeasi viteza de evacuare a aerului, nu va ecrana intreaga usa deschisa. Aerul refulat va fi ventilat, nu va atinge podeaua, iar aerul rece va iesi in exterior. In incercarea de a atinge podeaua, perdeaua de aer va refula aerul la o viteza mai mare. Toate acestea creeaza un nivel ridicat de zgomot si un consum mare de energie. Ca rezultat, aceste perdele de aer sunt mai putin eficiente.(v. fig.1)
Turbulentele de aer creeate de ventilator sunt eliminate de tehnologia patentata cu rectificatorul Biddle. Aerul este refulat laminar. Datorita refulariii optime a jetului de aer este nevoie de o viteza a aerului relativ mica, pentru a atinge podeaua. Perdeaua de aer Biddle nu necesita o viteza mare de refulare a aerului. Ca rezultat, perdeaua de aer produce un nivel scazut de zgomot, iar fluxul de aer abia se simte.

Mai multe posibilitati

Perdeaua de aer Biddle, modelul SF, a fost creeata pentru usi cu orice latime. Modelul SF agatat este disponibil in 3 dimensiuni standard:100, 150, 200cm. Prin montarea mai multor unitati, una langa alta, se poate creea o perdea de aer pentru orice latime a usii.
Capacitati diferite

Perdeaua de aer este disponibila in 2 capacitati :
1. Standard Performance (SP) pentru usi cu inaltime maxima de 2.4 m
2. High Performance (HP) pentru usi cu inaltimea maxima de 3.0 m.

In functie de dimensiunile usilor frigorifice si a temperaturilor de
lucru se poate alege modelul corespunzator. In figurile 4 si 5 sunt selectiile perdelelor de aer pentru dimensiuni diferite ale usilor, temperatura interioara fiind de -20˚C si cea exterioara de +10˚C.

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...