Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Editia a xvi-a a targului international agraria 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targul International pentru Agricultura Industrie Alimentara si Ambalaje Agraria 2010 se desfasoara la Cluj in perioada 5-9 mai.

In acest an, la Agraria participa peste 300 de firme. Vor fi de asemenea standuri din tari precum Austria, Ungaria, Germania, Italia, Polonia sau Marea Britanie si, bineinteles, din Romania.

Principalele evenimente din anul acesta sunt: Zilele fermierului; Forumul cu tema: Cresterea vacilor de lapte si carne, precum si prezentari de animale de rasa – 8 mai; Fii verde la Agraria cu activitati dedicate protectiei mediului.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...