Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Efectivele de porci au scăzut

Autor: Meat MIlkmarți, 16 septembrie, 2014

(INSSE) La 1 mai 2014, comparativ cu aceeaşi dată a anului 2013, efectivele de porcine au  scăzut atât ca număr total, cât şi ca efectiv matcă, cu 0,2%, respectiv cu 3,1%.

Analizând distribuţia pe regiuni de dezvoltare a efectivelor de porcine la 1 mai 2014, comparativ cu 1 mai 2013 se constată că ponderea acestora a crescut în regiunile: Sud-Est  (+0,5 puncte procentuale), Centru (+0,3), Nord-Est (+0,2) şi a scăzut în regiunile: Sud Muntenia  (-0,6), Bucureşti-Ilfov (-0,2), Vest (-0,1) şi Sud-Vest Oltenia (-0,1); iar în regiunea Nord-Vest a rămas constantă.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...