Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eficiență totală a nutriției prin reducerea costurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 26 martie, 2014

Compania TOPIGS oferă soluții pentru o eficiență totală a nutriției fermierilor crescători de porcine pentru a avea cel mai bun outcome (carne de porc) per kg de furaje.

Eficiență totală a nutriției (Total Feed Efficiency) este un index care reflectă cantitatea de furaje pentru a produce un kg de carne de porc. Folosind acest index producătorii de carne de porc pot afla cât de eficientă este întreaga producție de carne de porc. Indexul ia în considerare cantitatea de furaje folosită în timpul furajării scroafelor gestante, creșterii purceilor după înțărcare și până în stadiul final.

TOPIGS este lider global în reproducerea porcinelor și inseminarea artificială. Compania este activă în peste 50 de țări și este lider în acest domeniu. Lucrând cu subsidiare locale, joint ventures și distribuitori, TOPIGS este acolo pentru a satisface nevoile pieței locale.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...