Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019

Autor: meatmilkvineri, 4 mai, 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a aspectului îmbunătățit al Centrului Expozițional, IFFA va fi acum mai mare, mai modern și mai compact.

 

 

IFFA, spectacolul nr. 1 pentru industria cărnii, își va deschide porțile între 4 și 9 mai 2019, când Frankfurt am Main va deveni din nou punctul focal al sectorului. Spațiul de expunere echivalent cu 95% din disponibilulu evenimentului anterior a fost deja rezervat și numeroase companii renumite din întreaga lume și-au manifestat intenția de a participa.

 

Referindu-se la ediția din 2019, domnul Wolfgang Marzin, președintele și directorul executiv al Messe Frankfurt, a declarat: „Suntem încântați de acest sprijin ferm din partea sectorului și pregătim fără probleme la IFFA 2019, care este pe cale să rupă toate recordurile dar și să să stabilească tendințele pentru anii următori. Întregul spectru al industriei cărnii se va prezenta aici, la IFFA, de la fabricație la tehnologia înaltă.”

 

După cum se știe, din trei în trei ani, IFFA reunește toți actorii din industria internațională a cărnii, fiind platforma globală de inovare a sectorului. Doar la IFFA, vizitatorii pot experimenta întregul lanț de procesare a cărnii, care este responsabil pentru unul dintre cele mai valoroase produse alimentare.

 

Conceptul optimizat include noua Sala 12

 

Noua Hală Expozitionala 12 va fi folosita pentru prima data pentru a gazdui IFFA 2019. Hala ofera 33.600 de metri patrati de spatiu expozitional, pe 2 nivele si incorporeaza cele mai noi standarde. Ca rezultat, IFFA va fi mai mare, mai modern și mai clar prezentat, cu un circuit care oferă mai puțin de parcurs și o prezentare rapidă a întregii game de produse și servicii oferite. Expozanții și produsele sunt aranjate în conformitate cu etapele esențiale ale lanțului de procesare al industriei cărnii, de la sacrificare și tăiere la procesare, ambalare și vânzare.

 

O retrospectivă IFFA 2016

 

Ultima ediție a IFFA, din anul 2016, a confirmat poziția de lider mondial, în cadrul sectorului. Peste 63.000 de vizitatori din 143 de țări au participat la târgul comercial. Cu o creștere de aproximativ 66%, IFFA a obținut cel mai mare număr de vizitatori internaționali vreodată. Primele 10 națiuni ale vizitatorilor din afara Germaniei au fost: Federația Rusă, Spania, Polonia, Italia, Olanda, China, SUA, Austria, Australia și Ucraina.

 

În ceea ce privește expozanții, IFFA 2016 a fost capabil să raporteze un nivel record al participării, cu prezența a 1.027 de companii. Aceste firme au venit din 51 de țări și și-au prezentat inovațiile pe o suprafață de expunere totală de 110.000 de metri pătrați. Potrivit unui sondaj realizat de Messe Frankfurt, atât expozanții, cât și vizitatorii, au considerat participarea lor la târg ca fiind extrem de pozitivă. 97% dintre vizitatori au indicat că și-au atins obiectivele pentru vizita la spectacol. Pe partea expozanților, 81% au declarat că informațiile lor ajuns la grupurile vizate de vizitatori.

 

Puteți găsi mai multe informații despre IFFA la: www.iffa.com

 

Targuri comerciale internationale pentru prelucrarea produselor alimentare organizate de Messe Frankfurt

 

Messe Frankfurt organizează târguri legate de prelucrarea produselor alimentare din întreaga lume. Acestea sunt grupate sub titlul „Tehnologii alimentare”. În prezent, patru grupuri aparțin acestui grup: Alături de IFFA din Frankfurt am Main, există Tecno Fidta – Târgul Internațional pentru Tehnologia Alimentară, Additive și Ingrediente – în Argentina, Meat Expo China, în orașul Changsha și Modern Bakery Moscow – Târgul Internațional de Paște și Cofetărie din Rusia.

 

Puteți afla mai multe detalii aici: www.food-technologies.messefrankfurt.com

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...