Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Elvetia interzice importul de carne de porc din Polonia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 aprilie, 2014

Elvetia a suspendat importurile de porci vii, carne de porc si produse din carne de porc din Lituania si Polonia, in urma crizei pestei porcine africane, descoperita acum mai bine de o luna pe teritoriul celor doua tari.

Decizia autoritatii veterinare din Elvetia este bazata pe riscul transmiterii bolii la populatia de porci din tara, ceea ce ar putea cauza pierderi masive fermierilor locali.

Decizia este deocamdata valabila pana la sfarsitul lunii aprilie. Elvetia este a patra tara care interzice importurile din Polonia si Lituania, in urma Rusiei, Republicii Belarus si Chinei. (agrobroker.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...