Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emerson Technik a prezentat SEPAmatic la Indagra Food 2010

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

In 2010, in cadrul Indagra Food, Ion Mos Echipamente si Utilaje a prezentat noua imagine si noul nume al companiei: Emerson Technik. Obiectivul a fost acela de a crea o imagine independentã fatã de firma-sorã (producãtorul de amestecuri de ingrediente Ion Mos SRL).

Compania a prezentat modele variate de utilaje pentru toate etapele lantului de prelucrare si productie a cãrnii si a produselor din carne.

Printre utilajele noi prezentate la Indagra, Emerson Technik a avut ocazia sã aducã pe piata din Romania un nou furnizor de masini pentru industria cãrnii – Modernpack Hoppe GmbH.

Separarea finã a cãrnii devine din ce in ce mai popularã datoritã rentabilitãtii crescute pe care o oferã procesatorilor. Modernpack Hoppe GmbH produce o gamã largã de masini pentru separarea cãrnii de os, cartilaje si piele, utilaje care rãspund cerintelor producãtorilor din Romania.

Scopul utilajelor produse de Modernpack – SEPAmatic – este de a recupera cantitãtile de carne de pe os, carne care, in alte conditii, nu ar mai fi putut fi valorificatã. Cu ajutorul masinilor SEPAmatic, produsul ce urmeazã a fi procesat este alimentat intre o bandã elasticã si o sitã de inox perforatã, cu ajutorul cãrora se efectueazã procesul rapid de separare. Pãrtile solide mai tari, mai dure si mai noduroase se lipesc impreunã pe exteriorul sitei, in timp ce pãrtile mai delicate sunt presate in interiorul acesteia.

Scopul participãrii la expozitie a Emerson Technik a fost acela de a afla dorintele clientilor si de a intelege mai bine care sunt solutiile cu care poate veni in intampinarea acestor dorinte.

Pe langã prezentarea unor astfel de solutii noi, Indagra Food a dat companiei ocazia realizãrii unui bilant informal in privinta modului de colaborare cu clientii nostri in anul 2010 si a modului in care echipa de service a rãspuns solicitãrilor din piatã.

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...