Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emiliana Plus, o companie de excelenþã în domeniul implementãrii, asigurãrii ºi garantãrii mãsurilor de biosecuritate

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Membrã a Emiliana Grup, Emiliana Plus, din Arad, reprezintã o companie de excelenþã în domeniul implementãrii, asigurãrii ºi garantãrii mãsurilor de biosecuritate, recunoscutã la nivel naþional ºi regional pentru calitatea, profesionalismul ºi experienþa în domeniu.

Activitatea companiei este structuratã pe douã departamente, ele fiind coordonate de medici veterinari cu experienþã în siguranþa alimentelor:
– departamentul de import ºi distribuþie a substanþelor de curãþenie ºi igienã (detergenþi ºi dezinfectanþi), cu precãdere pentru industria alimentarã, dar nu numai;
– departamentul de control ºi combatere a tuturor dãunãtorilor, care oferã servicii complete de deratizare, dezinsecþie ºi dezinfecþie, dupã cele mai eficiente proceduri europene garantate de implementarea ºi certificarea unui sistem integrat ISO 9001; ISO 14001; OHSAS, ºi, foarte important, HACCP cu TUV Austria.

Departamentul de comercializare, distribuþie substanþe de igienã ºi dezinfecþie, prezintã pieþei avantajul cert al raportului calitate-preþ, ºi este cel mai bun din piaþa de profil din România, calitatea produselor fiind garantatã de parteneri cu experienþã din Europa, consacraþi ºi atestaþi cu certificãri europene.

Departamentul de control ºi combatere a dãunãtorilor are implementate proceduri dupã ultimul ghid de bune practici în pest control din Europa, extrem de prietenoase cu mediul, iar lucrãrile sunt garantate de profesionalismul ºi experienþa echipelor Emiliana Plus, dublate de aparaturã ºi utilajele de ultimã generaþie, multe singulare în România, care creeazã diferenþa ºi eficacitatea lor justificând investiþiile decise în achiziþionarea lor.

Avantajul major al companiei îl reprezintã experienþa `n domeniu, oferta de BIOSECURITATE triplatã (igienizare – dezinfecþie – pest control) rãspunzând tuturor normelor europene ºi normelor HACCP specifice industriei alimentare.

De altfel, Emiliana Plus se bucurã de aprecierea unora dintre cele mai mari nume din industria cãrnii din România, ºi a reuºit sã concretizeze proiecte comune în acest domeniu, demne de invidia justificatã a unei mari pãrþi a concurenþei.

„Am convins ºi îl considerãm ca fiind un fapt extrem de important, cã avem capacitatea de a oferi clienþilor noºtri soluþii inovative ºi complete pentru toate cerinþele impuse de piaþa de asigurare a Biosecuritãþii în industria alimentarã la nivel naþional, procedurile noastre de igienã, dezinfecþie, control al dãunãtorilor contribuind decisiv la asigurarea securitãþii produsului din punct de vedere microbiologic, ameliorarea proprietãþilor nutritive ºi senzoriale, facilitând prelungirea duratei de consum, deci prelungirea duratei de vânzare”, a declarat, pentru revista Fabrica de Carne, Emil Popºe, managerul Emiliana Plus.

Acesta apreciazã cã, în anul 2011, compania va avea o creºtere semnificativã a cifrei de afaceri ºi va urca în topul firmelor cu profil din Europa în termeni de competitivitate, calitate, promptitudine ºi eficacitate.

Alertă alimentară: Specialități falsificate în loc de produse din lapte
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au reluat activitățile de control desfășurate în anul 2018, pentru a evalua corectitudinea practicilor comerciale privind...

AFIR prezintă noua versiune a Catalogului Produselor Alimentare Certificate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prezintă versiunea actualizată a CPAC– Catalogul Produselor Alimentare Certificate, aplicație mobilă care permite identificarea și localizarea în timp reala produselor alimentare românești certificate. Astfel, utilizatorii vor putea verifica autenticitatea produselor și vor...