Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emisiunea Meat.Milk din 11 mai i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru și Silvius Stanciu

Autor: meatmilkluni, 14 mai, 2018

Ediția emisiunii Meat.Milk din seara zilei de 11 mai a fost cu totul specială, fiind transmisă de la Poiana Brașov, acolo unde a avut loc Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018. Ca invitați au participat la sinteza evenimentului domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și  Silvius Stanciu-Profesor Universitar la Universitatea Dunărea de Jos-Galați.

 

După ce, în preambulul dezbaterii, au fost oferite informații stantistice despre cea de-al VII-a ediție a celui mai important eveniment de profil din România, domnul Dorin Cojocaru a subliniat înalta calitate a informației transmisă participanților, nivelul dezbaterilor și, mai ales, faptul că, pe de o parte, dialogul dintre participanți a condus la identificarea unor noi oportunități de afaceri iar, pe de altă parte, dialogul cu oficialii prezenți (dintre care amintim pe: domnul ministru al Agriculturii Petre Daea, Președintele ANPC Marius Pârvu, Secretarul de Stat în Ministerul Mediului Ioan Câmpeanu, Directorul General al APIA Agrian Pintea, Directorul General ANSVSA Cristian Duicu, Directorul General ANPC Paul Anghel și Directorul DSVSA Brașov Dorin Valter Enache), a determinat deblocarea unor inițiative, pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, atât pentru fermieri, cât și pentru procesatori și retail.

 

La rândul său, domnul Silvius Stanciu a evidențiat faptul că, prin participarea mediului universitar ș academic la eveniment, se înlătură distanța dintre economia reală și învățământul de specialitate românesc.

 

Menționând că ediția de vineri 11 mai a avut 47.546 de telespectatori, vă informăm că emisiunile viitoare vor cuprinde ample relatări de la actuala Conferință Meat. Milk 2018.

 

Reamintim că emisiunea Meat.Milk. este difuzata de postul de televiziune Agro TV în fiecare vineri seara, în prime time între orele 19 și 20, în reluare, sâmbăta (orele 19-20) și duminica (orele 21-22).

 

Înregristrarea ediției din 4 mai o puteți urmări aici:

http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk

 

Raportul Curții Europene de Conturi, în opoziție de concept cu propusa Lege a Laptelui
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 16 ianuarie 2019

Acum, când se discută intens despre propunerea MADR de a se impune o nouă Lege a Laptelui, am primit ”Raportul special al Curții de Conturi Europene referitor la siguranța alimentară-Pericolele chimice din hrana noastră: politica UE în materie de siguranță alimentară ne protejează, dar se confruntă cu provocări ”, document dat...

Revista Meat.Milk vă urează Crăciun Fericit și La Mulți Ani!
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 decembrie 2018

Dragi prieteni, mai sunt câteva zile până la minunata sărbătoare a nașterii Mântuitorului și a Anului Nou.   Pentru noi, cei de la agenția infoGROUP, editor al revistei Meat.Milk, anul 2018 a fost, probabil, cel mai frumos, cel mai bun și, datorită vremurilor, și cel mai interesant de până acum. Peste toate, însă, a fost...