Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emisiunea Meat Milk din 8 iunie a difuzat dezbaterile din Workshop-urile Carne și Lapte

Autor: meatmilkluni, 11 iunie, 2018

Ediția emisiunii Meeat Milk din seara zilei de 8 iunie a continuat seria amplelor relatări de la cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale cu același nume, care s-a desfășurat la Poiana Brașov în zilele de 10 și 11 mai a.c.

 

Tema principală a emisiunii a fost difuzarea celor două dezbateri din finalul workshop-urilor Carne și Lapte, din ziua de 10 mai.

 

Astfel, în dezbaterea cu titlul ”Au crescut importurile de produse finite din carne. Ce facem?”, doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și  Ioan Ladoși-Președinte APCPR au încercat să răspundă la întrebare concluzionând că pentru procesatorii din România, singura șansă este menținerea unei înalte calități a produselor.

 

În a doua parte a emisiunii a fost prezentat rezumatul dezbaterii din workshop-ul Lapte, care a purtat titlul ”Cum putem ieși din periferia sectorului european al cărnii?”.

 

Domnii Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Claudiu Frânc-Președinte FCBR au afirmat că, dacă din punct de vedere al profitabilității, lucrurile pot fi îmbunătățite, din cel al calității laptelui-materie primă și al produselor lactate suntem la nivelul țărilor din occident.

 

Informându-vă că ediția din 8 iunie a avut în seara premierei de vineri 46.937 de telespectatori, vă anunțăm că, începând cu vinerea viitoare, emisiunea va reveni la formatul cu invitați în platou.  Înregistrarea emisiunii din 8 iunie o puteți viziona aici:  http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk/

Comisia Europeană confirmă declinul economic al României
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Creșterea economică puternică a început să decelereze în cazul României, după ce PIB-ul real a scăzut, de la cifra record de 6,9% în 2017, la 4% în primul trimestru din 2018. Principala cauză o reprezintă o reducerea consumului privat, pe fondul inflației în creștere.   În 2018, PIB-ul real se estimează că...

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...