Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emisiunea Meat Milk din 8 iunie a difuzat dezbaterile din Workshop-urile Carne și Lapte

Autor: meatmilkluni, 11 iunie, 2018

Ediția emisiunii Meeat Milk din seara zilei de 8 iunie a continuat seria amplelor relatări de la cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale cu același nume, care s-a desfășurat la Poiana Brașov în zilele de 10 și 11 mai a.c.

 

Tema principală a emisiunii a fost difuzarea celor două dezbateri din finalul workshop-urilor Carne și Lapte, din ziua de 10 mai.

 

Astfel, în dezbaterea cu titlul ”Au crescut importurile de produse finite din carne. Ce facem?”, doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și  Ioan Ladoși-Președinte APCPR au încercat să răspundă la întrebare concluzionând că pentru procesatorii din România, singura șansă este menținerea unei înalte calități a produselor.

 

În a doua parte a emisiunii a fost prezentat rezumatul dezbaterii din workshop-ul Lapte, care a purtat titlul ”Cum putem ieși din periferia sectorului european al cărnii?”.

 

Domnii Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Claudiu Frânc-Președinte FCBR au afirmat că, dacă din punct de vedere al profitabilității, lucrurile pot fi îmbunătățite, din cel al calității laptelui-materie primă și al produselor lactate suntem la nivelul țărilor din occident.

 

Informându-vă că ediția din 8 iunie a avut în seara premierei de vineri 46.937 de telespectatori, vă anunțăm că, începând cu vinerea viitoare, emisiunea va reveni la formatul cu invitați în platou.  Înregistrarea emisiunii din 8 iunie o puteți viziona aici:  http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk/

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...