Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Emisiunea Meat Milk din 8 iunie a difuzat dezbaterile din Workshop-urile Carne și Lapte

Autor: meatmilkluni, 11 iunie, 2018

Ediția emisiunii Meeat Milk din seara zilei de 8 iunie a continuat seria amplelor relatări de la cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale cu același nume, care s-a desfășurat la Poiana Brașov în zilele de 10 și 11 mai a.c.

 

Tema principală a emisiunii a fost difuzarea celor două dezbateri din finalul workshop-urilor Carne și Lapte, din ziua de 10 mai.

 

Astfel, în dezbaterea cu titlul ”Au crescut importurile de produse finite din carne. Ce facem?”, doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și  Ioan Ladoși-Președinte APCPR au încercat să răspundă la întrebare concluzionând că pentru procesatorii din România, singura șansă este menținerea unei înalte calități a produselor.

 

În a doua parte a emisiunii a fost prezentat rezumatul dezbaterii din workshop-ul Lapte, care a purtat titlul ”Cum putem ieși din periferia sectorului european al cărnii?”.

 

Domnii Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Claudiu Frânc-Președinte FCBR au afirmat că, dacă din punct de vedere al profitabilității, lucrurile pot fi îmbunătățite, din cel al calității laptelui-materie primă și al produselor lactate suntem la nivelul țărilor din occident.

 

Informându-vă că ediția din 8 iunie a avut în seara premierei de vineri 46.937 de telespectatori, vă anunțăm că, începând cu vinerea viitoare, emisiunea va reveni la formatul cu invitați în platou.  Înregistrarea emisiunii din 8 iunie o puteți viziona aici:  http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk/

Raportul Curții Europene de Conturi, în opoziție de concept cu propusa Lege a Laptelui
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 16 ianuarie 2019

Acum, când se discută intens despre propunerea MADR de a se impune o nouă Lege a Laptelui, am primit ”Raportul special al Curții de Conturi Europene referitor la siguranța alimentară-Pericolele chimice din hrana noastră: politica UE în materie de siguranță alimentară ne protejează, dar se confruntă cu provocări ”, document dat...

Revista Meat.Milk vă urează Crăciun Fericit și La Mulți Ani!
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 decembrie 2018

Dragi prieteni, mai sunt câteva zile până la minunata sărbătoare a nașterii Mântuitorului și a Anului Nou.   Pentru noi, cei de la agenția infoGROUP, editor al revistei Meat.Milk, anul 2018 a fost, probabil, cel mai frumos, cel mai bun și, datorită vremurilor, și cel mai interesant de până acum. Peste toate, însă, a fost...