Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Englezii o țin langa cu acuzele la adresa României

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

Un lot de conserve de carne de vită felii a fost retras de la vânzare după ce a fost găsit conținând AND de cal, informează The Meat Site.

Carnea de cal nu a fost găsită în lista de ingrediente și nu ar fi trebuit să fie prezentă în produs.
Conservele de carne de vită au fost fabricate în România în Ianuarie 2013 și furnizate companiei Home Bargains (TJ Morris Ltd) și magazinelor Quality Stores din Marea Britanie.

Cutiile de 320 g aveau etichetă pe care era scris în engleză ”Carne de vită felii în sos”.
Prezența ADN-ului de cal în produs a fost descoperită în timpul unui control de rutină realizat de către inspectorii pentru standard de comerț ai Consiliului Lincolnshire County Council.

Produsul se pare că a fost găsit conținând AND de cal la un nivel între 1-5%. Totuși nu au fost găsite urme de fenilbutazon, cunoscut sub numele de ”bute”.
Lotul contaminat a fost retras de la vânzare.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...