Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”

Autor: Nora Marinmiercuri, 19 septembrie, 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.

 

Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de produs finisate pe trenduri dezvoltate pentru a ajuta producătorii de alimente, băuturi și alimente să vizualizeze ce pot face cu ingredientele companiei.

 

Mathieu Lucot, manager de marketing la Epi Ingredients, a declarat: „Scopul pentru Epi Ingredients nu este de a vinde aceste concepte. Cu această gamă de produse finite, dorim doar să stimulam inovația, prezentând expertiza companiei și know-how-ul în materie de ingrediente lactate, precum și promovarea utilizării ingredientelor noastre de specialitate, în acest caz a proteinei native Epiprot 60 UL, în noul produs evoluții.“

 

SoBenefik este un iaurt bogat în proteine, cu proteine ​​8%, culturi vii și o textura bogată, în timp ce sunt lipsite de grăsimi. Acest lucru este posibil prin utilizarea Epiprot 60 UL, un concentrat de proteine ​​din lapte, produs direct din lapte proaspăt, printr-un proces de filtrare la rece, care permite o denaturare minimă și proprietăți nutriționale și funcționale optime.

 

Epiprot 60 UL este produs folosind pulberi de lapte, culturi și apă. Potrivit Epi Ingredients, acest lucru îl face interesant pentru piețele în care aprovizionarea cu lapte proaspăt poate fi limitată sau unde menținerea integrității laptelui crud proaspăt poate fi o provocare. SoBenefik a fost dezvoltat cu consumatorul final, ca o opțiune inteligentă de snacking, curată, comodă și accesibilă, pentru consumatorii moderni lipsiți de timp, informează DairyReporter.

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...