Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”

Autor: Nora Marinmiercuri, 19 septembrie, 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.

 

Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de produs finisate pe trenduri dezvoltate pentru a ajuta producătorii de alimente, băuturi și alimente să vizualizeze ce pot face cu ingredientele companiei.

 

Mathieu Lucot, manager de marketing la Epi Ingredients, a declarat: „Scopul pentru Epi Ingredients nu este de a vinde aceste concepte. Cu această gamă de produse finite, dorim doar să stimulam inovația, prezentând expertiza companiei și know-how-ul în materie de ingrediente lactate, precum și promovarea utilizării ingredientelor noastre de specialitate, în acest caz a proteinei native Epiprot 60 UL, în noul produs evoluții.“

 

SoBenefik este un iaurt bogat în proteine, cu proteine ​​8%, culturi vii și o textura bogată, în timp ce sunt lipsite de grăsimi. Acest lucru este posibil prin utilizarea Epiprot 60 UL, un concentrat de proteine ​​din lapte, produs direct din lapte proaspăt, printr-un proces de filtrare la rece, care permite o denaturare minimă și proprietăți nutriționale și funcționale optime.

 

Epiprot 60 UL este produs folosind pulberi de lapte, culturi și apă. Potrivit Epi Ingredients, acest lucru îl face interesant pentru piețele în care aprovizionarea cu lapte proaspăt poate fi limitată sau unde menținerea integrității laptelui crud proaspăt poate fi o provocare. SoBenefik a fost dezvoltat cu consumatorul final, ca o opțiune inteligentă de snacking, curată, comodă și accesibilă, pentru consumatorii moderni lipsiți de timp, informează DairyReporter.

Importanța culorii și pigmenților naturali în laptele de vacă
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 29 martie 2019

Culoarea este unul dintre atributele care afectează percepția consumatorului asupra calității unui produs alimentar. Pe lângă aromă și textură, culoarea este considerată un atribut major, care contribuie la ideea generală de calitate. Prin urmare, în industria alimentară, evaluarea culorii a devenit o parte importantă a...

Aditivii naturali, soluții optime pentru procesarea cărnii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 28 februarie 2019

Aditivii alimentari sunt utilizați pentru a facilita sau a completa o mare varietate de metode de producție alimentară. Cele două funcții de bază ale aditivilor sunt: ​​(1) să facă alimentele sigure prin conservarea lor, și (2), să facă alimentele să arate bine și să fie gustoase. În conformitate cu regula generală privind...