Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”

Autor: Nora Marinmiercuri, 19 septembrie, 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.

 

Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de produs finisate pe trenduri dezvoltate pentru a ajuta producătorii de alimente, băuturi și alimente să vizualizeze ce pot face cu ingredientele companiei.

 

Mathieu Lucot, manager de marketing la Epi Ingredients, a declarat: „Scopul pentru Epi Ingredients nu este de a vinde aceste concepte. Cu această gamă de produse finite, dorim doar să stimulam inovația, prezentând expertiza companiei și know-how-ul în materie de ingrediente lactate, precum și promovarea utilizării ingredientelor noastre de specialitate, în acest caz a proteinei native Epiprot 60 UL, în noul produs evoluții.“

 

SoBenefik este un iaurt bogat în proteine, cu proteine ​​8%, culturi vii și o textura bogată, în timp ce sunt lipsite de grăsimi. Acest lucru este posibil prin utilizarea Epiprot 60 UL, un concentrat de proteine ​​din lapte, produs direct din lapte proaspăt, printr-un proces de filtrare la rece, care permite o denaturare minimă și proprietăți nutriționale și funcționale optime.

 

Epiprot 60 UL este produs folosind pulberi de lapte, culturi și apă. Potrivit Epi Ingredients, acest lucru îl face interesant pentru piețele în care aprovizionarea cu lapte proaspăt poate fi limitată sau unde menținerea integrității laptelui crud proaspăt poate fi o provocare. SoBenefik a fost dezvoltat cu consumatorul final, ca o opțiune inteligentă de snacking, curată, comodă și accesibilă, pentru consumatorii moderni lipsiți de timp, informează DairyReporter.

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...

Pe piața cărnii de porc este clar că nimic nu este clar!
Autor: Nora Marin  /   joi, 5 iulie 2018

”Războaie comerciale”, ”tarife” și ”represalii” sunt cuvintele care au avut cea mai mare expunere în mass-media, în ultimele săptămâni, în legătură cu afacerile internaționale, inclusiv de pe piața globală a cărnii de porc, susține publicația Pig Progress.   Atac și ripostă   La 1 martie au fost...