Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Esbl gasita in aproape jumatate din productia de carne de pui din danemarca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, aproape jumatate din productia de carne de pui din Danemarca din anul 2011a continut spectrum beta lactamase (ESBL)- o enzima care promoveaza rezistenta la antibioticele folosite pentru a trata infectii severe la oameni, arata un studiu al Programului de Cercetare si Monitorizare a Rezistentei Antimicrobiale din Danemarca.

Raportul din 2011 a aratat ca 44% din mostrele de carne de broiler produsa in Danemarca in 2011 si 48% din carnea de broiler importata in acelasi an continea ESBL.

E.coli, Salmonela si klesiella sunt toate cunoscute ca ESBL- bacterii producatoare.
Aceste rezultate arata o crestere dramatica comparabil cu 2010 unde doar 8,6% din carnea produsa continea ESBL.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...