Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ESM: Carrefour România deschide un nou hipermarket în Satu Mare

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 12 decembrie, 2018

Potrivit European Supermarket Magazine, Carrefour România a anunțat deschiderea unui nou hipermarket în Satu Mare. Magazinul de 7.500 de metri pătrați este cel de-al 34-lea hypermarket Carrefour care se deschide în țară.

 

Într-o declarație, Carrefour a spus că a mărit „magia gastronomică” în magazin, oferind o gamă mai largă de produse proaspete provenite de la producătorii locali, o gamă organică sporită și specialități internaționale.

 

Selecția de mărci proprii include produse sub brandurile Drag de România, Terre D’Italie și Reflets de France, precum și produse realizate în parteneriat cu fermierii români.

 

„Sunt convins că produsele de calitate pe care le oferim, de la alimente și haine, până la electrocasnice, precum și prețurile bune, îi vor ajuta pe locuitorii din Satu Mare să îmbrățișeze un stil de viață sănătos, să se bucure de cele mai bune produse gastronomice și, în același timp, să facă economii de buget „, a declarat Valentin Papancea, manager de magazin. „La Carrefour, experiența de cumpărături este mai simplă și mai plăcută, datorită serviciilor moderne și a inovațiilor tehnologice”.

Zestre culinară dichisită de Profi
Autor: meatmilk  /   luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat) Vin sărbătorile și un nou motiv de bucurie își croiește drum către casele oamenilor: cartea Zestre culinară dichisită de PROFI - rețete culinare din satele românești, culese și povestite de Claudia-Romana Rista. În locuri retrase din România, în tihna micilor gospodării țărănești, la căldura cuptorului...

Normele de comerț pe piața unică a UE trebuie să fie nediscriminatorii
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

În urma publicării comunicatului Comisiei Europene privind ”Piața unică într-o lume în schimbare” și a ”Analizei anuale a creșterii comerțului pe piața unică”, EuroCommerce, prin directorul general Christian Verschueren, a comentat:   "În timp ce raportul Comisiei prezintă o imagine pozitivă a economiilor UE, este...